Η καλύτερη ενδεκάδα της Άρσεναλ επί Βενγκέρ (pic)

Η καλύτερη ενδεκάδα της Άρσεναλ επί Βενγκέρ (pic)

Ο Αρσέν Βενγκέρ στα 22 χρόνια που ήταν στο τιμόνι της Άρσεναλ συνεργάστηκε και ανέδειξε εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, με την UEFA να επιλέγει τους έντεκα καλύτερους.

Αμέτρητοι ποδοσφαιριστές τέθηκαν υπό της οδηγίες του Άρσεν Βενγκέρ σε αυτά τα 22 χρόνια που κάθισε στον πάγκο της Άρσεναλ, κάποιοι από αυτούς ξεχάστηκαν γρήγορα και άλλοι έγραψαν το όνομα τους με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία των Λονδρέζων.

Όλοι πάντως είχαν την τιμή να δουλέψουν με τον Αλσατό τεχνικό και να εξελιχθούν στο πλευρό του. Το να επιλέξει κάποιος τους καλύτερους 11 αποτελεί μια δύσκολη αποστολή.

Η UEFA, πάντως, λίγο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Βενγκέρ από τον πάγκο της Άρσεναλ στο τέλος της σεζόν, έκανε τη δική της επιλογή.

Ντέβιντ Σίμαν, Λορέν, Σολ Κάμπελ, Τόνι Άνταμς, Άσλεϊ Κόουλ, Πατρίκ Βιεϊρά, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, Ρόμπερ Πιρές, Τιερί Ανρί και Ντένις Μπέρργκαμπ. Οι περισσότεροι εξ αυτών ήταν μέλος των μυθικών «Invincibles» που κατέκτησαν την Πρέμιερ Λιγκ αήττητοι τη σεζόν 2003-04, κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία.

H UEFA, παράλληλα, επέλεξε και τους αναπληρωματικούς, οι οποίοι είναι οι εξής: Γενς Λέμαν, Κόλο Τουρέ, Σεσκ Φάμπρεγκας, Μαρκ Όφερμαρς, Μεσούτ Οζίλ, Ίαν Ράιτ, Νουάνκουο Κανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ