Άρσεναλ : «Θα μπορούσα να είμαι ο επόμενος «Ανρί» αν έμενα στην ομάδα» είπε ο Αλιαντιέρ

Άρσεναλ : «Θα μπορούσα να είμαι ο επόμενος «Ανρί» αν έμενα στην ομάδα» είπε ο Αλιαντιέρ

Ο άνθρωπος που σκόραρε επτά γκολ σε οκτώ χρόνια με τη φανέλα της Άρσεναλ, Ζερεμί Αλιαντιέρ, με δηλώσεις του τόνισε πως θα μπορούσε να έχει καριέρα ανάλογη με εκείνη του Τιερί Ανρί στους Κανονιέρηδες αν δεν βιαζόταν να αποχωρήσει από αυτούς.

Στα ξεκινήματα της καριέρας του ο Ζερεμί Αλιαντιέρ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα. Γι’ αυτό το λόγο και ο Αρσέν Βενγκέρ είχε εισηγηθεί την απόκτησή του, όμως, εκείνος δεν είχε ποτέ την εξέλιξη που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Ο Γάλλος από το 1999 ως και το 2007 που ήταν στις τάξεις των Κανονιέρηδων κατάφερε να σημειώσει ελάχιστα γκολ. Συγκεκριμένα μόλις επτά. Ο 35χρονος, πλέον, στράικερ με δηλώσεις του επισήμανε πως αν παρέμενε στις τάξεις των Λονδρέζων για λίγο παραπάνω θα μπορούσε η καριέρα του να πάρει άλλη πορεία. Θα μπορούσε να είχε γίνει σαν τον Τιερί Ανρί.

«Το καλοκαίρι του 2007 έφυγα από την Άρσεναλ για λογαριασμό της Μίντλεσμπρο, γιατί ήμουν 24 ετών και χρειαζόμουν παιχνίδια στα πόδια μου. Ο Βενγκέρ μου είχε πει να μείνω στην ομάδα και ότι ο χρόνος συμμετοχής μου θα αυξανόταν. Αλλά δεν το έκανα. Όμως το μετάνιωσα. Για εμένα η Άρσεναλ ήταν η ιδανική ομάδα. Θα μπορούσα να περάσω εκεί όλη μου την καριέρα.

Ένιωθα σαν αποτυχημένος όταν έφυγα από εκεί. Αλλά δεν μπορούσα να μείνω περισσότερο. Έφυγα το ίδιο καλοκαίρι που έφυγε και ο Ανρί από την ομάδα. Αν έμενα γι’ ακόμη μία χρονιά θα μπορούσα να τα πάω καλά και να έκανα, περίπου, τα ίδια πράγματα που έκανε και ο ίδιος».

Παράλληλα, ο επιθετικός της Λοριάν αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Αρσέν Βενγκέρ και τις σχέσεις που διατηρεί με τον Αλσατό τεχνικό.

«Νιώθω λίγο περίεργα όταν τον βλέπω ή όταν του μιλάω. Αλλά όταν συναντιόμαστε δεν έχουμε πρόβλημα να τα πούμε. Μάλιστα, όταν τον ρώτησα αν μπορώ να παρευρεθώ στο προπονητικό κέντρο της Άρσεναλ για να κάνω προπονήσεις μου είπε ότι μπορώ να το κάνω ό,τι ώρα θέλω και όποια στιγμή. Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βγάλει από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο εαυτό του».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ