Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους «μπλε»

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 1-1: Ούτε τώρα νίκη για τους «μπλε»

Γουέστ Χαμ και Τσέλσι έμειναν στο 1-1 στο Λονδίνο, για την 23η αγωνιστική της Premier League, με τον Ζοάο Φέλιξ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε», οι οποίοι δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη ούτε σήμερα.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μίνι λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και την Τσέλσι, με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1, για την 23η αγωνιστική της Premier League. Σημαντικός βαθμός για τα «Σφυριά» στη μάχη της παραμονής, ούτε σήμερα κατάφερε να πάρει τη νίκη η ομάδα του Πότερ που είδε τον Ζοάο Φέλιξ να σκοράρει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των «μπλε».

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ζοάο Φέλιξ στο 16΄, αλλά η «απάντηση» των «Σφυριών» ήταν άμεση με τον Έμερσον (28΄). Στο 89΄, οι γηπεδούχοι σκόραραν με τον Σούτσεκ, αλλά μετά την εξέταση της φάσης από το VAR διαπιστώθηκε ότι στην αρχή αυτής, ο Ράις βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Θα συνεχίσω να δουλεύω, αυτή είναι η μόνη απάντηση που έχω να δώσω στην κριτική»

Η Τσέλσι διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στις καθυστερήσεις (χέρι του Σούτσεκ), παρ΄ όλα αυτά ο διαιτητής δεν κλήθηκε καν από το VAR για να «τσεκάρει» τη φάση.

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Κέρερ, Ογκμπόνα, Αγκέρντ (80′ Τζόνσον), Τσουφάλ, Πακετά (14′ Σούτσεκ), Ράις, Έμερσον, Μπόουεν, Μπενραχμά (67′ Ντάουνς), Αντόνιο (67′ Ινγκς)

Τσέλσι: Κέπα, Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Κουκουρέγια (67′ Τσίλγουελ), Λόφτους-Τσικ (79′ Γκάλαγκερ), Φερνάντες, Μαντουέκε (68′ Μάουντ), Φέλιξ, Μούντρικ (67′ Ζιγές), Χάβερτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ