Απίθανο «τρολάρισμα» της Τσέλσι για το χέρι του Σούτσεκ: «Ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου» (vid)

Απίθανο «τρολάρισμα» της Τσέλσι για το χέρι του Σούτσεκ: «Ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου» (vid)

Με μια επική ανάρτηση, η Τσέλσι θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκεια της για το πεντακάθαρο πέναλτι που δεν της δόθηκε κόντρα στη Γουέστ Χαμ.

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, η Τσέλσι του Γκρέιαμ Πότερ έμεινε στο «Χ» και δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο».

Οι «μπλε» δεν μπόρεσαν να φύγουν με το διπλό από το Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, μένοντας στο 1-1 με τη Γουέστ Χαμ. Μπορεί η ομάδα του Πότερ, αγωνιστικά να έπεισε μόνο στο πρώτο μέρος, ωστόσο θα μπορούσε να είχε φύγει με το «τρίποντο», εάν της δινόταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Ρεάλ Μαδρίτης: Το στοίχημα του Αντσελότι που «ξύπνησε» τον… άλλον Βαλβέρδε (pics, vids)

Ο Κόνορ Γκάλαχερ σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Τόμας Σούτσεκ, ωστόσο ο διαιτητής και ο VAR αποφάσισαν να συνεχιστεί κανονικά το ματς, με τους «μπλε» να φωνάζουν δικαίως, όπως φάνηκε και από τα ριπλέι.

Μάλιστα, η Τσέλσι θέλησε να δείξει τη δυσαρέσκεια της για την απόφαση αυτήν, μέσω μιας απίθανης ανάρτησης στα social media. Πιο συγκεκριμένα, η Τσέλσι απάντησε κάτω από την ανάρτηση της FIFA για τον καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς και για το ποιος αξίζει το βραβείο, «ψηφίζοντας» τον Τόμας Σούτσεκ για τη… φοβερή απόκρουση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ