Κίνηση για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ο Έλον Μασκ

Κίνηση για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει ο Έλον Μασκ

Σε παρτίδα για «σκληρούς παίκτες», έχει μετατραπεί η εξαγορά των δικαιωμάτων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο Έλον Μασκ φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση, στους Γκλέιζερς, ώστε να αγοράσει τους «κόκκινους διάβολους»

Μετά την φημολογούμενη πρόταση, από εταιρία που έχει έδρα το Κατάρ και συνδέεται με την Βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, ένας νέος υποψήφιος αγοραστής φαίνεται πως μπαίνει στην κούρσα εξαγοράς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο λόγος για τον Έλον Μασκ, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ του αγγλικού Sky Sports επίκειται, να καταθέσει προσφορά ύψους 5 δις εκατ. ευρώ, για να εξαγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, των «κόκκινων διαβόλων», καθώς την θεωρεί μεγάλη επιχειρηματική ευκαιρία, την οποία δεν μπορεί να αφήσει να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Διαβάστε επίσης: Πιστή στην ιστορία της η ΑΕΚ: Μια ζωή στα… χαρτιά!

Θυμίζουμε, πως οι διοικούντες την Γιουνάιτεντ έχουν θέση ως καταληκτική, ημερομηνία για προτάσεις την 17η Φεβρουαρίου και οι πηγές από τον στενό κύκλο συνεργατών του Μασκ, αναφέρουν πως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη παρακολουθεί στενά την υπόθεση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ