Τσεκάρει Ραγιά η Τσέλσι

Τσεκάρει Ραγιά η Τσέλσι

Ντεμαράζ μεταγραφικών κινήσεων για την Τσέλσι, η οποία σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Μπρέντφορντ Νταβίντ Ραγιά του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2024.

Έχει ήδη ξοδέψει περίπου 600 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές, όμως η Τσέλσι του Τοντ  Μπόλι συνεχίζει απτόητη και κοιτάζει περιπτώσεις παικτών, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η Τσέλσι ενδιαφέρεται να αποκτήσει τερματοφύλακα ειδικά από την στιγμή που τίποτα δεν μοιάζει βέβαιο για κανέναν από τους δυο υπάρχοντες πορτιέρο. Ο Κέπα φαίνεται να είναι ξανά ο πρώτος τερματοφύλακας των «μπλε» του Λονδίνου, ενώ το μέλλον του Μεντί, στην ομάδα παραμένει μετέωρο, μετά την απόσταση που δημιουργήθηκε μεταξύ του παίκτη και της διοίκησης, για το νέο συμβόλαιο και τις αποδοχές του.

Διαβάστε επίσης: Χείμαρρος Κούγιας μετά τη δικαίωση του Ατρομήτου: Ο… Γιαννάκης, οι «Φιλιππινέζες», ο Μπένετ και ο Μπαλτάκος

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η Τσέλσι, να εξετάσει περιπτώσεις τερματοφυλάκων, που θα μπορούσαν να έρθουν, στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ένας από αυτούς είναι και ο Νταβίντ Ραγιά, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τις «σφήκες» και ο ιδιοκτήτης της Μπρέντφορντ, αξιώνει τον παίκτη τουλάχιστον 40 εκατομμύρια λίρες.

Ο Ραγιά, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 και παρότι έχουν γίνει δυο προσπάθειες για νέο συμβόλαιο, εκείνος δεν έχει ακόμα ανανεώσει, καθώς δεν είναι τόσο ένθερμος, με το καλοκαίρι να αναμένεται «καυτό», όσον αφορά το μέλλον του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ