«Δένει» τον Γκαρνάτσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Δένει» τον Γκαρνάτσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο είναι ένα από τα μεγάλα πρότζεκτ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το μέλλον και οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να τον κρατήσουν στο «Old Trafford».

Η παραμονή του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα επόμενα 5,5 χρόνια θα είναι -καταπώς φαίνεται- το τελευταίο «δώρο» της οικογένειας Γκλέιζερ στους «κόκκινους διαβόλους».

Η διοίκηση της αγγλικής ομάδας είναι πλέον στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του 18χρονου Αργεντινού, που θεωρείται το νέο next big thing του «Old Trafford» κι επί της ουσίας υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Γκάρι, ανησυχία και για Σωκράτη

Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν ορισμένα ζητήματα που αφορούν τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του νεαρού επιθετικού, προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του έως το καλοκαίρι του 2028, πριν την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της Γιουνάιτεντ.

Ο Γκαρνάτσο, που αποκτήθηκε τον Οκτώβριο του 2020 απ’ τη Ακαδημία της Ατλέτικο Μαδρίτης (έχει και ισπανικό διαβατήριο) και δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2024, θα δεχθεί σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Την εφετινή σεζόν ο Έρικ Τεν Χαγκ τον έχει βάλει πλέον πολύ ενεργά στο rotation της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον νεαρό άσο να μετράει μέχρι στιγμής 25 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 3 γκολ και 5 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ