Ολυμπιακός: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Γκάρι, ανησυχία και για Σωκράτη

Ολυμπιακός: «Τρέχει» για ΑΕΚ ο Γκάρι, ανησυχία και για Σωκράτη

Τα νεότερα για τον τραυματισμό του Αφρικανού μεσοεπιθετικού και του Ελληνα κεντρικού αμυντικού.

Πύρρειος αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού στη Λαμία, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην πόλη της Φθιώτιδας τραυματίστηκαν οι Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει υποστεί θλάση στον μηριαίο δικέφαλο αριστερά, ενώ ο Σωκράτης έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο αριστερό. Οι πρώτες εκτιμήσεις του «ερυθρόλευκου» ιατρικού τιμ επιβεβαιώθηκαν, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 2-3 εβδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Τελικά ποιος στήνει την ΑΕΚ;

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός θα χάσει σίγουρα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (25/2, 20:30), αλλά και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (5/3, 16:00), ενώ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας με την ΑΕΚ στην Opap Arena (12/3, 19:00).

Οσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός νιώθει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο σέντερ μπακ των Πειραιωτών τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση με το Τριφύλλι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ