Άρσεναλ : Ο άγνωστος Αρσέν Βενγκέρ (pics)

Άρσεναλ : Ο άγνωστος Αρσέν Βενγκέρ (pics)

To φως της δημοσιότητας είδαν σπάνιες φωτογραφίες της ζωής του Αρσέν Βενγκέρ από την εποχή που ήταν πιτσιρικάς, ποδοσφαιριστής και νεαρός προπονητής.

Μετά από 22 χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ ο Αρσέν Βενγκέρ πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τους Κανονιέρηδες. Όπως ήταν λογικό και επόμενο η συγκεκριμένη είδηση ήταν και παραμένει πρώτο θέμα. Ειδικά στην Αγγλία.

Μάλιστα, η «Mirror» έφερε στο φως της δημοσιότητας σπάνιες φωτογραφίες από τη ζωή του Αλσατού. Πολλές από αυτές δείχνουν τον έμπειρο τεχνικό όταν ακόμη ήταν πιτσιρικάς με κοντά παντελονάκια παρέα με τους γονείς σε στιγμές ξεγνοιασιάς.

Ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν και οι εικόνες με τον Βενγκέρ να είναι πιο μεγάλος και να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου ως παίκτης, αλλά και αργότερα ως προπονητής στον πάγκο της Μονακό.

Εκεί άλλωστε έφτιαξε το όνομά του και έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, αφού συνεργάστηκε με ποδοσφαιριστές, όπως ο Γιούργκεν Κλίνσμαν, αλλά και ανέδειξε ταλέντα που αργότερα έγραψαν την δική τους ιστορία στο γαλλικό, αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όπως ο Τιερί Ανρί και ο Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ