Άρσεναλ : Φίλοι της ομάδας θέλουν να αλλάξουν όνομα στο Έμιρεϊτς για χάρη του Βενγκέρ!

Άρσεναλ : Φίλοι της ομάδας θέλουν να αλλάξουν όνομα στο Έμιρεϊτς για χάρη του Βενγκέρ!

Όσο περνούν οι ώρες ολοένα και περισσότεροι φίλοι της Άρσεναλ συμφωνούν ότι το γήπεδο της ομάδας τους θα πρέπει να αλλάξει όνομα και αντί για Έμιρεϊτς να λέγεται πλέον Αρσέν Βενγκέρ Στέντιουμ.

Τα τελευταία χρόνια η πορεία της Άρσεναλ στο αγγλικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη μόνο καλή δεν ήταν. Μάλιστα, οι φίλοι του συλλόγου είχαν τόσα παράπονα από τον Αρσέν Βενγκέρ που έκαναν ολόκληρες εκστρατείες, προκειμένου να τον πείσουν και να φύγει από τον πάγκο του συλλόγου.

Εν τέλει η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα. Απλά θα πρέπει να περιμένουν λίγο, αφού όπως έκανε γνωστό ο Αλσατός θα αποχωρήσει από τους Κανονιέρηδες στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Μετά από 22 χρόνια στον πάγκο τους.

Αυτή η εξέλιξη έκανε μεγάλη μερίδα φιλάθλων της αγγλικής ομάδας να αλλάξει γνώμη σχετικά με τον Αλσατό. Μάλιστα, όπως αναφέρει η «Daily Mail», μέσω της ιστοσελίδας της, όσο περνάνε οι ώρες ολοένα και περισσότεροι είναι εκείνοι που ψηφίζουν υπέρ της αλλαγής ονόματος του Έμιρεϊτς σε Αρσέν Βενγκέρ Στέντιουμ.

Υπέρ αυτής της ιδέας τάσσονται και παλαίμαχοι παίκτες της Άρσεναλ. Οι Πολ Μέρσον και Άλαν Σμιθ θεωρούν πως ο Βενγκέρ έχει προσφέρει τόσα πολλά στον σύλλογο που θα πρέπει να τον τιμήσει με αυτό τον τρόπο.

«Πλέον η Άρσεναλ δεν χρειάζεται αυτά τα χρήματα. Θα πρέπει να αλλάξει το όνομα του γηπέδου. Θα πρέπει από Έμιρειτς να λέγεται Αρσέν Βενγκέρ Στέντιουμ. Του αξίζει. Στην ουσία εκείνος έχτισε αυτό το γήπεδο. Το δικό του όνομα θα πρέπει να φέρει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μέρσον στην τηλεόραση του Sky Sports.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ