«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή»

Φουντώνουν τα σενάρια για Ρεάλ Μαδρίτης και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Η πρώτη σεζόν του Έρλινγκ Χάαλαντ με τα χρώματα της Μάντσεστερ Σίτι εξελίσσεται ιδανικά για τον Νορβηγό στράικερ, με τον υψηλόσωμο σούπερ σταρ να έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 27 φορές.

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι αναφορές σχετικά με το μέλλον του νεαρού άσου των «πολιτών», με τον τεχνικό της Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα να «τρέχει» να διέψευσε τις πληροφορίες που θέλουν τον παίκτη να έχει στα χέρια του οψιόν για μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2024.

Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου: Ο Τεντόγλου «πέταξε» στον τελικό με 8.03μ. (vid)

Ωστόσο οι νέες δηλώσεις της μάνατζερ του Χάαλαντ, Ραφαέλα Πιμέντα ήρθαν να φουντώσουν τις φήμες.

«Υπάρχει η Premier League, υπάρχει και η Ρεάλ Μαδρίτης. Και οι δύο είναι ξεχωριστές και αποτελούν το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μαγική, καθώς είναι εκείνη που κυριαρχεί στο Champions League», δήλωσε η στενή συνεργάτιδα του Μίνο Ραϊόλα που έφυγε πριν από λίγο καιρό από τη ζωή.
«Πρέπει να θέσουμε ένα πλάνο, πρέπει να υπάρχει ένας στόχος. Ίσως να μην τον πετύχουμε, αλλά αν δεν ξέρουμε πού πάμε, τότε σίγουρα δεν θα φτάσουμε ποτέ εκεί», πρόσθεσε και συνέχισε: «Κάνουμε σχέδια, ναι, κάνουμε σχέδια σε βάθος 15 ετών. Δεν μπορούμε να καθόμαστε και να περιμένουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ