Στο «κόλπο» για τον Αρσέν Βενγκέρ και η Ντόρτμουντ

Στο «κόλπο» για τον Αρσέν Βενγκέρ και η Ντόρτμουντ

Η γερμανική ομάδα ενδιαφέρεται για τον Αλσατό τεχνικό – Οι πιθανοί προορισμοί του έμπειρου τεχνικού που αποχωρεί από την Αρσεναλ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Αρσεναλ και ήδη αρκετές ομάδες έχουν ενδιαφερθεί για τον Αλσατό τεχνικό.

Τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν ότι ο έμπειρος προπονητής έχει δεχθεί κρούσεις από ομάδες της Κίνας και της Ιαπωνίας, αλλά και από τις Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με το «Telefoot», οι Παριζιάνοι τον θέλουν ως αθλητικό διευθυντή, ενώ οι Γερμανοί του προσφέρουν τη θέση του προπονητή.

Οι Βεστφαλοί, μετά την αποχώρηση του Τόμας Τούχελ, δεν κατάφεραν να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Γερμανού τεχνικού, με το πέρασμα του Πέτερ Μπος να κρίνεται αποτυχημένο. Ο νυν προπονητής της Ντόρτμουντ, Πέτερ Στέγκερ, δεν έχει πείσει και αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Ο Αρσέν Βενγκέρ, πάντως, φέρεται να έχει δεχθεί κρούση και από τη γαλλική ομοσπονδία, προκειμένου να αναλάβει την Εθνική ομάδα της Γαλλίας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ