Γερό μπάσιμο της Νιούκαστλ για τον Τίρνεϊ της Άρσεναλ

Γερό μπάσιμο της Νιούκαστλ για τον Τίρνεϊ της Άρσεναλ

Τινάζει την μπάνκα στον αέρα η Νιούκαστλ, δαπανώντας ποσό άνω των 30 εκατομμυρίων, προκειμένου να πάρει από την Άρσεναλ τον Κίραν Τίρνεϊ.

Η Νιούκαστλ, αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμη μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση. Οι «Καρακάξες» έχουν βάλει στο στόχαστρο τον αριστερό οπισθοφύλακα της Άρσεναλ, Κίραν Τίρνεϊ.

Για να καταφέρουν να τον αποκτήσουν, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα της «Telegraph», είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στις 30 εκατομμύρια λίρες. Με αυτόν τον τρόπο θεωρούν πως θα μπορέσουν να πείσουν την πρωτοπόρο της Premier League, Άρσεναλ να δώσει τον Σκωτσέζο αμυντικό.

Διαβάστε επίσης: Επιστολή Μαρινάκη στην ΕΠΟ: Στα «σχοινιά» Μπαλτάκος, Φιλιππουσης και Μπένετ

Στους «Κανονιέρηδες» ο Τίρνεϊ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019, όμως τη φετινή σεζόν, με την έλευση του Ζιτσένκο από την Μάντσεστερ Σίτυ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα. Σίγουρα όντας πλέον 25 χρονών, είναι στα πιο παραγωγικά ποδοσφαιρικά του χρόνια και θα ήθελε να πάει σε μία ομάδα που θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, με την Νιούκαστλ να προτίθεται να του τον προσφέρει, μιας και στο αριστερό άκρο της άμυνας της χρησιμοποιεί τον Νταν Μπέρν που η φυσική του θέση είναι αριστερό στόπερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ