Τζον Χένρι: «Στην Λίβερπουλ επενδύουμε έξυπνα»

Τζον Χένρι: «Στην Λίβερπουλ επενδύουμε έξυπνα»

Ο Τζον Χένρι, ιδιοκτήτης της Λίβερπουλ, υπεραμύνθηκε της μεταγραφικής πολιτικής των Reds, ώστε να μην βρεθεί το κλαμπ σε μη βιώσιμα μονοπάτια.

Συνέντευξη στο Liverpool Echo παραχώρησε ο ιδιοκτήτης των Reds, Τζον Χένρι. Αναφερόμενος στη μεταγραφική πολιτική της Λίβερπουλ τόνισε πως η ομάδα του δεν μπορεί να μπει σε μη βιώσιμα μονοπάτια.

«Συνεχίζουμε να χτίζουμε τη Λίβερπουλ με υπεύθυνο τρόπο. Έχουμε δει πολλές ομάδες να οδεύουν σε μη βιώσιμα μονοπάτια. Πρέπει να συνεχίζουμε να επενδύουμε έξυπνα στο μεταγραφικό παζάρι και παραμένουμε περήφανοι για την ομάδα μας. Την ίδια ώρα συνεχίζουμε να επενδύουμε στις προπονητικές μας εγκαταστάσεις και στο γήπεδο μας. Έτσι φαίνεται πως το Fenway Sports Group λαμβάνει τις ευθύνες του γι’ αυτό το υπέροχο κλαμπ» ανέφερε συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης: Τι συμβαίνει με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι…

Παράλληλα, επανέλαβε πως η Λίβερπουλ δεν πωλείται, ωστόσο υπάρχει η διαδικασία εξεύρεσης επενδυτών-συνεργατών. Πιο συγκεκριμένα: «Ενώ επισημοποιήσαμε την διαδικασία για εξεύρεση πιθανών επενδυτών για το κλαμπ, παραμένουμε αφοσιωμένοι στην μακροπρόθεσμη επιτυχία της Λίβερπουλ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ