Τι συμβαίνει με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι…

Τι συμβαίνει με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι…

Γιατί ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι δεν έχει παίξει καθόλου τελευταία με τους Θάντερ και ποια είναι η κίνηση-έκπληξη που ετοιμάζει...

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι έχει καταφέρει από την πρώτη ημέρα που «πάτησε» το πόδι του στις ΗΠΑ και τους Θάντερ, να έχει ραγδαία βελτίωση και να θεωρείται σημαντικό μέλος του πρότζεκτ της Οκλαχόμα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού είχε μια πολύ καλή σεζόν πέρσι και ξεκίνησε εντυπωσιακά και τη φετινή σεζόν, ωστόσο είχε μια πολύ άτυχη στιγμή, καθώς τραυματίστηκε και έχει μείνει εκτός αρκετό διάστημα.

Πλέον ο «Πόκου» κάνει μεγάλο προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ, αλλά δεν είναι εύκολο, καθώς έχει μείνει πολύ πίσω.

Όπως μετέδωσε ο Τζο Μουσάτο στο ρεπορτάζ του, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έστειλαν τον 21χρονο σέντερ στη θυγατρική τους ομάδα στην G-League, με τον παίκτη να συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας μετά το κάταγμα που υπέστη στο αριστερό του πόδι.

Από εκεί και πέρα, ο Ποκουσέφσκι θα προπονηθεί με τους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, ωστόσο δεν αναμένεται να αγωνιστεί σύντομα, με τους γιατρούς της ομάδας να μην έχουν δώσει τελικό χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος ο Σέρβος έχει πάρει μέρος σε 31 ματς, μετρώντας κατά μέσο όρο 8,8 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 2,0 ασίστ σε 21,8 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ