Τσέλσι: Μπάρκλεϊ και Μπεντέκε στο «στόχαστρο» για τον Ιανουάριο

Τσέλσι: Μπάρκλεϊ και Μπεντέκε στο «στόχαστρο» για τον Ιανουάριο

Η Τσέλσι ψάχνει ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και αναμένεται να κινηθεί για τους Ρος Μπάρκλεϊ και Κρίστιαν Μπεντέκε τον Ιανουάριο.

Με τη χρονιά της Τσέλσι να μην πηγαίνει και πολύ καλά, οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Πρώτοι στόχοι των «μπλε» είναι ο Ρος Μπάρκλεϊ της Έβερτον και ο Κρίστιαν Μπεντέκε της Κρίσταλ Πάλας.

Το ενδιαφέρον για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό υπήρχε από το περασμένο καλοκαίρι, με τον ίδιο μάλιστα να «χαλάει» τη συμφωνία την τελευταία στιγμή. Τα πράγματα όμως, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά δεδομένου ότι δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στα «ζαχαρωτά» και το συμβόλαιο του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα στην Έβερτον ήδη έχει αποφασιστεί η πώληση του Μπάρκλεϊ, αφού και ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει και η ομάδα δεν «καίγεται» τόσο να τον ανανεώσει.

Η περίπτωση του Μπεντέκε είναι σχετικά πιο δύσκολη, καθώς ο Βέλγος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020 και για να τον αποκτήσουν οι πρωταθλητές Αγγλίας θα πρέπει να συμφωνήσουν με την Κρίσταλ Πάλας.

Αν δεν προχωρήσει βέβαια η μεταγραφή του πρώην επιθετικού της Λίβερπουλ, τότε η Τσέλσι θα στραφεί στον Ρίτσμοντ Μποάκιε, ο οποίος αγωνίζεται στον Ερυθρό Αστέρα ως δανεικός από την Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ