Σκέψεις απόσυρσης για διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή

Σκέψεις απόσυρσης για διεθνή Άγγλο ποδοσφαιριστή

Ο χρόνος είναι αμείλικτος για τους ποδοσφαιριστές… Αυτό έρχεται να μας υπενθυμίσει ένας Άγγλος διεθνής με πλούσια καριέρα στα γήπεδα της Premier League.

Ο Θίο Γουόλκοτ, ένας παίκτης που μάθαμε από την υπέροχη Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ και προκάλεσε αίσθηση όταν κέρδισε την κλήση του στην εθνική Αγγλίας μόλις στα 17 του χρόνια, κάνει σοβαρές σκέψεις απόσυρσης.

Το γεγονός πως βρίσκεται ήδη στα 34 του, με την καριέρα του ακολουθεί φθίνουσα πορεία, φαίνεται πως έχουν βάλει σε σκέψεις τον ταχύτατο εξτρέμ. Φέτος η σεζόν τον βρίσκει στην Σαουθάμπτον, η οποία μάχεται για αποφυγή του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 3 διπλά εισιτήρια για τον τελικό Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τις σκέψεις αυτές αποκάλυψε μεταξύ… σοβαρού και αστείου, σε δηλώσεις του μετά τη νίκη των Αγίων επί της Λέστερ, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε σχετική ερώτηση: «Θεέ μου ποιος ξέρει; Μπορεί και να αποσυρθώ. Ενδεχόμενος  υποβιβασμός θα μπορούσε να με κάνει να σταματήσω. Θα δείξει. Δεν ξέρω, ειλικρινά δεν έχω ιδέα. Είμαι πολύ χαλαρός για το τι θα ακολουθήσει μετά από αυτή τη σεζόν. Μπορεί να είμαι στο πλευρό σας (στα δημοσιογραφικά) και να μιλάω με τους παίκτες, ποιος ξέρει».

Ο Γουόλκοτ, διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, έχει με τα Λιοντάρια 47 συμμετοχές και 8 γκολ. «Ξεπετάχτηκε» από τη Σαουθάπτον το 2005, αλλά έγινε γνωστός από τη 12ετία του στη μεγάλη Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε 397 αναμετρήσεις έχοντας 108 γκολ. Ακολούθησε μια μέτρια τριετία στην Έβερτον, ενώ από το 2020 επέστρεψε στη Σαουθάμπτον, αγωνιζόμενος ωστόσο ελάχιστα και έχοντας μόλις 23 συμμετοχές στο διάστημα αυτό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ