Ράσφορντ: «Ήμασταν ανοργάνωτοι κόντρα στη Λίβερπουλ, δεν τα παρατήσαμε»

Ράσφορντ: «Ήμασταν ανοργάνωτοι κόντρα στη Λίβερπουλ, δεν τα παρατήσαμε»

Ανοησίες χαρακτήρισε ο Μάρκους Ράσφορντ τα όσα λέγονται για το ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκαν τη συντριβή από τη Λίβερπουλ επειδή σταμάτησαν να παίζουν.

Η ήττα-συντριβή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 7-0 από τη Λίβερπουλ «ήταν αποτέλεσμα έλλειψης επικοινωνίας», είπε σήμερα (8/3) ο Άγγλος διεθνής επιθετικός Μάρκους Ράσφορντ.

Η Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στο Άνφιλντ με ένα αήττητο σερί 11 αγώνων, αλλά υπέστη τη χειρότερη ήττα του συλλόγου από την ήττα με 7-0 από τη Γουλβς το 1931.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Back in… Black

Η απόδοσή των παικτών αντιμετωπίστηκε με κριτική από πρώην παίκτες και ειδήμονες, με τον πρώην αρχηγό Ρόι Κιν να λέει «όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, οι παίκτες χάθηκαν».

Ο Ράσφορντ έχει όμως διαφορετική άποψη:

«Δεν τα παρατήσαμε, αυτό είναι ανοησία. Ήμασταν ανοργάνωτοι, ναι. Η επικοινωνία ήταν κακή, ναι γι’ αυτό δεχθήκαμε τα γκολ», είπε ο Ράσφορντ μιλώντας στους δημοσιογράφους ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα στη φάση των «16» του Europa League εναντίον της Μπέτις.

«Αυτό οφείλεται στο γεγονός πιστεύω ότι όταν όλοι προσπαθούσαν να επιστρέψουν στο παιχνίδι απομακρυνθήκαμε πολύ από τις αρχές της ομάδας. Ένιωθα ότι οι επιθετικοί προσπαθούσαν να πιέσουν σαν μονάδα μπροστά, δεν ήμασταν συνδεδεμένοι με τη μεσαία γραμμή, και μετά το ίδιο με τη μεσαία γραμμή και την άμυνα. Μιλούσαμε αλλά δεν νομίζω ότι ήμασταν σύμφωνοι για το τι πρέπει να γίνει», πρόσθεσε.

Ο Άγγλος διεθνής είπε ότι είναι σημαντικό για τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να μάθουν από την ήττα και να προχωρήσουν στο παιχνίδι με την Μπέτις, προσθέτοντας, «απλώς πρέπει να είμαστε ευγνώμονες που τα παιχνίδια έρχονται γρήγορα».

«Λόγω όλων των αρχών που είχαμε από την αρχή της σεζόν, βρισκόμαστε σε μια θέση όπου εξακολουθούμε να παλεύουμε σε όλα τα μέτωπα και έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε», τόνισε ο Ράσφορντ.

«Όταν έχουμε ένα παιχνίδι όπως αυτό που κάναμε με τη Λίβερπουλ, θέλουμε να παίξουμε ξανά το συντομότερο δυνατό γιατί θέλουμε να το κάνουμε σωστά. Αύριο, ελπίζουμε να το κάνουμε αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ