Επιμένει… Ολλανδικά η Γιουνάιτεντ

Επιμένει… Ολλανδικά η Γιουνάιτεντ

 Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Έρικ Τεν Χάγκ στο τιμόνι της, επιμένει να εξετάζει την αγορά της Ολλανδίας, στην προσπάθειά της να επανέλθει στην κορυφή Αγγλίας και Ευρώπης.

Μετά από πολλά χρόνια, φαίνεται τελικά πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε έναν προπονητή που δουλεύει μεθοδικά και βήμα βήμα την οδηγεί στην κανονικότητα. Και κανονικότητα για ένα κλαμπ σαν τη Γιουνάιτεντ είναι οι μάχες για τίτλους σε Αγγλία και Ευρώπη.

Η εικόνα που δείχνουν οι Κόκκινοι Διάβολοι σταδιακά μέσα στη σεζόν, φανερώνει πως υπάρχει μια συνεχής διαδικασία βελτίωσης. Μια βελτίωση που προέρχεται και από τη δουλειά του προπονητή με τους υπάρχοντες παίκτες αλλά και από τις μεταγραφικές κινήσεις με στόχο τη βελτίωση του ρόστερ.

Διαβάστε επίσης: Ασταμάτητοι οι Μπακς του Γιάννη: Προχώρησαν και σε νέα μεταγραφική προσθήκη

Αν παρατηρήσουμε τις πιο πρόσφατες κινήσεις της Γιουνάιτεντ, θα δούμε ότι προέρχονται από την ολλανδική αγορά (είτε γηγενείς, είτε ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στην Eredivisie).

Πρόκειται για τους Ντόνι Φαν Ντε Μπέκ (2020 από Άγιαξ έναντι 39 εκατ. ευρώ), Ταϊρέλ Μαλάσια (2022 από Φέγερνορντ έναντι 15 εκατ. ευρώ), Λισάντρο Μαρτίνες (2022 από Άγιαξ έναντι 58 εκατ. ευρώ), Άντονι (2022 από Άγιαξ έναντι 95 εκατ. ευρώ) και Βέγκχορστ (2023 δανεικός από Μπέρνλι).

Στην ομάδα αυτή των παικτών φαίνεται πολύ πιθανό να ενταχθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής, που σίγουρα θα αποτελέσει ποιοτική αναβάθμιση για τα άκρα της άμυνας. Πρόκειται για τον Ντένζελ Ντάμφρις. Ο 26χρονος διεθνής δεξιός μπακ χαφ της Ίντερ, κάνει πολύ καλή σεζόν στην Ιταλία (30 συμμ/ 2 γκολ/ 5 ασίστ), ενώ είναι εξαιρετικός και με τη φανέλα των Οράνιε στους οποίους ήταν βασικός στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα λοιπόν με την Gazzetta dello Sport, η Γιουνάιτεντ θα κινηθεί μετά από υπόδειξη του Τεν Χαγκ για τον ποδοσφαιριστή με το ενδεχόμενο κόστος να ξεπερνά τα 40 εκατ ευρώ, την ώρα που ενδέχεται να υπάρχει ανταγωνισμός από Μόναχο… μεριά και την Μπάγερν Μονάχου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ