Άρσεναλ : «Νίκες μέχρι το τέλος για χάρη του Βενγκέρ» είπε ο Κοσιελνί

Άρσεναλ : «Νίκες μέχρι το τέλος για χάρη του Βενγκέρ» είπε ο Κοσιελνί

Σε κάθε παιχνίδι της Άρσεναλ από εδώ και πέρα οι παίκτες της πρέπει να παίρνουν τη νίκη για χάρη του Αρσέν Βενγκέρ, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Λορέν Κοσιελνί.

Η Άρσεναλ επικράτησε εντός έδρας της Γουέστ Χαμ με σκορ 4-1, όμως, το πρόσωπο της αναμέτρησης δεν ήταν κάποιος από τους Κανονιέρηδες που βρήκε δίχτυα. Αλλά εκείνος που καθόταν στον πάγκο της ομάδας. Ο Αρσέν Βενγκέρ.

Ο Αλσατός τεχνικός πριν από μερικές ημέρες έκανε γνωστό πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από τους Λονδρέζους, μετά από 22 χρόνια.

Γι’ αυτό το λόγο αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ έσπευσαν με δηλώσεις του να αφιερώσουν την εν λόγω νίκη στον Βενγκέρ. Ωστόσο, ένας εκ των αρχηγών του συλλόγου, ο Λορέν Κοσιελνί, με δηλώσεις του επισήμανε πως αυτός και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του πρέπει να παίρνουν από εδώ και πέρα μόνο θετικά αποτελέσματα για να τιμήσουν με αυτό τον τρόπο τον προπονητή τους.

«Νομίζω έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Ωστόσο, αυτή ακόμη δεν έχει τελειώσει. Το βιβλίο του στην Άρσεναλ μπορεί να έχει σχεδόν τελειώσει, αλλά, υπάρχουν ακόμη μερικές σελίδες για να γραφτεί κάτι καλό. Μπροστά μας έχουμε επτά τελικούς να παίξουμε και θέλουν να του δώσουμε χαρές μέχρι το τέλος.

Έδωσε σε πολλούς ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να αναδειχτούν. Πρέπει να… τελειώσουμε τη δουλειά για εκείνον. Όλα αυτά που έχει προσφέρει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια είναι απίστευτα. Όλοι τον σεβόμαστε απεριόριστα. Είναι σπουδαίος προπονητής, αλλά και σπουδαίος άνθρωπος», τα λόγια του Γάλλου μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ