Περίπατος στο Λονδίνο για Άρσεναλ, βαθμός για Γουέστ Χαμ στη μάχη της σωτηρίας

Περίπατος στο Λονδίνο για Άρσεναλ, βαθμός για Γουέστ Χαμ στη μάχη της σωτηρίας

Η Άρσεναλ επικράτησε άνετα με 3-0 στην έδρα της Φούλαμ και παρέμεινε στο +5 από τη δεύτερη Σίτι, την ώρα που η Γουέστ Χαμ πήρε σημαντικό βαθμό στη μάχη της σωτηρίας κόντρα στην Βίλα (0-0).

Καταιγιστική η Άρσεναλ στο τοπικό ντέρμπι του Λονδίνου, δεν άφησε δικαίωμα αμφισβήτησης στους Κότατζερς αλλά ούτε και στη Σίτι που περιμένει στραβοπάτημα για να μειώσει την απόσταση από την κορυφή.

Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-0 με τους Γκάμπριελ (21’), Μαρτινέλι (26’) και Όντεγκααρντ (45+2’), με τον Τροσάρντ να κινεί τα νήματα έχοντας ισάριθμες ασίστ.

Διαβάστε επίσης: Η ξεφτίλα συνεχίζεται στη Super League 2- Έπεσαν κάτω οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας στο ματς με τον Ηρακλή- Οριστική διακοπή

Κάπως έτσι οι Κανονιέρηδες παρέμειναν πρώτοι με 66 βαθμούς και στο +5 από τη δεύτερη Σίτι, δείχνοντας αντοχή στο κυνήγι που δέχεται από την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αναλυτικά οι συνθέσεις:

Φούλαμ: Λένο, Τέτε, Ανταραμπιόγιο, Ριμ, Ρόμπινσον, Χάρισον Ριντ, Λούκιτς, Μπόμπι Ριντ, Περέιρα (76′ Τζέιμς), Σόλομον (76′ Γουίλσον), Μίτροβιτς

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Γουάιτ (80′ Τομιγιάσου), Σαλιμπά, Μαγκαλάες, Ζιντσένκο (72′ Τίερνι), Έντεγκααρντ, Παρτέι, Τζάκα, Σακά (72′ Νέλσον), Τροσάρ (77′ Ζεσούς), Μαρτινέλι (77′ Βιέιρα)

Ισοπαλία εντός έδρας για την Γουέστ Χαμ κόντρα στην Άστον Βίλα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται στο 17΄με γκολ του Γουότκινς και τα Σφυριά να ισοφαρίζουν στο 26 με τον Μπενράχμα με πέναλτι στο 26’.

Ο σκόρερ είχε άλλες δύο ευκαιρίες για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του (47’ και 57’), αλλά αστόχησε με το 0-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα. Σημαντικό αποτέλεσμα στην μάχη του υποβιβασμού για την Γουέστ Χαμ που βρίσκεται εκτός ζώνης υποβιβασμού στην 17η θέση, αλλά σε τριπλή ισοβαθμία με Λέστερ (16η) και Μπόρνμουθ (18η)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ