Τινάζει την μπάνκα για Χάαλαντ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Τινάζει την μπάνκα για Χάαλαντ η Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια φιλόδοξη κίνηση αξίας 197 εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχύσει την επίθεσή της με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι ο μεγάλος στόχος. Όπως αναφέρει το RMC Sports, «στην πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα νέο έργο μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Νορβηγό επιθετικό για τον […]

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει μια φιλόδοξη κίνηση αξίας 197 εκατομμυρίων ευρώ για να ενισχύσει την επίθεσή της με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να είναι ο μεγάλος στόχος.

Όπως αναφέρει το RMC Sports, «στην πρόθεσή της να δημιουργήσει ένα νέο έργο μαζί με τον Κιλιάν Μπαπέ, η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει τον Νορβηγό επιθετικό για τον οποίο θα ήταν διατεθειμένη να πληρώσει σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ».

Διαβάστε επίσης: Οι μουσικές καρέκλες στη Νέα Φιλαδέλφεια

Η γαλλική εφημερίδα «L’Equipe» εξηγεί επίσης πώς θα είναι ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν, σημειώνοντας ότι ανανέωση του Μέσι είναι σε κατάσταση αναμονής όπως και του Σέρχιο Ράμος, ενώ πρέπει να προγραμματιστούν πωλήσεις για αποφυγή κυρώσεων. Στο κεφάλαιο της αγοράς υπάρχουν και άλλες επιλογές εκτός από τον τον Νορβηγό όπως ο Οσίμεν, ο Γκονsάλο Ράμος και ο Μίλαν Σκρίνιαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ