Αρτέτα: «Είναι ένα τεράστιο πλήγμα ο αποκλεισμός»

Αρτέτα: «Είναι ένα τεράστιο πλήγμα ο αποκλεισμός»

Ο Μικέλ Αρτέτα αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Άρσεναλ από το Europa League, ενώ στάθηκε και στους τραυματισμούς που έχει να διαχειριστεί.

Η Άρσεναλ αποκλείστηκε από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, μένοντας έτσι εκτός Εuropa League στη διαδικασία των πέναλτι από τους Πορτογάλους, με τον Μικέλ Αρτέτα να αναφέρει σε δηλώσεις του πως ήταν ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός, τόνισε παράλληλα πως πλέον οι «κανονιέρηδες» θα αφοσιωθούν στο πρωτάθλημα, ενώ ακόμη στάθηκε και στους τραυματισμούς του Τομιγιάσου και του Γουίλιαμ.

Οι δηλώσεις του Μικέλ Αρτέτα:

Για τον αποκλεισμό: «Είναι ένα τεράστιο πλήγμα, αλλά φέρνει… σαφήνεια στη σεζόν. Είναι 11 παιχνίδια, 11 παιχνίδια για την Premier League και ένας μεγάλος τελικός κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, πρέπει να έχουμε ενέργεια και να μάθουμε από το αποψινό (σ.σ. χθεσινό) αποτέλεσμα.

Πρέπει να μάθουμε από αυτό, αλλά το καλύτερο αυτήν την στιγμή είναι η αντίδραση και να δείξουμε την ίδια αφοσίωση, περισσότερη ποιότητα και να παίξουμε καλύτερα απέναντι στην Πάλας για να νικήσουμε».

Για τους τραυματισμούς: «Ο τραυματισμός του Τομιγιάσου φαίνεται αρκετά σοβαρός, μετά την αντίδρασή του και όσα μου είπε. Προφανώς, είναι πολύ νωρίς και δύσκολο να γνωρίζουμε ακόμα. Σε ό,τι αφορά στον Γουίλιαμ, δεν ξέρω. Είχε κάποια ενόχληση και δεν μπορούσε να συνεχίσει, οπότε έπρεπε να τον βγάλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ