Στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ ο Κόντε

Στην πόρτα της εξόδου από την Τότεναμ ο Κόντε

Ο Αντόνιο Κόντε φαίνεται πως είναι ένα βήμα πριν την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της Τότεναμ, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από το Νησί.

Άμεσα παρελθόν από την Τότεναμ αναμένεται να αποτελέσει ο Αντόνιο Κόντε. Το κλίμα για τον Ιταλό τεχνικό στο Λονδίνο είναι ιδιαίτερα «βαρύ» έπειτα από την κακή εικόνα της ομάδας το τελευταίο διάστημα και τον αποκλεισμό από το Champions League από τη Μίλαν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Ματ Λο της Daily Telegraph που έχει το ρεπορτάζ, η απόφαση για την απόλυση του Κόντε είναι ειλημμένη και είναι πιθανό να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης έκανε σκόνη τον ισχυρισμό Μπαλτάκου: Το τηλεφώνημα 14.01 στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Οι διοίκηση των «σπιρουνιών» φαίνεται πως θα προβεί σε αυτήν την κίνηση ως μια προσπάθεια για να ανατραπεί η κατάσταση στην ομάδα και να μην χαθεί και ο τελευταίος στόχος της σεζόν που είναι η έξοδος στο Champions League για του χρόνου.

Η Τότεναμ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας στην Premier League, που είναι και η τελευταία που δίνει εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας 49 βαθμούς σε 28 ματς, με τη Νιουκάστλ να ακολουθεί με 47 σε 26 αγώνες, όσους έχει και η Λίβερπουλ με 42 βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ