Κόντε: «Σαν τον τίτλο στην Premier θα είναι η 4η θέση για την Τότεναμ»

Κόντε: «Σαν τον τίτλο στην Premier θα είναι η 4η θέση για την Τότεναμ»

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Αντόνιο Κόντε.

Μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League για την Τότεναμ αυτή τη σεζόν θα ήταν σαν να κέρδισε τον τίτλο, δήλωσε ο προπονητής Αντόνιο Κόντε, μετά τη νίκη με  3-1 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ήταν η πρώτη νίκη για τους Λονδρέζους σε τέσσερα παιχνίδια μετά από ένα αποθαρρυντικό 10ήμερο κατά το οποίο αποκλείστηκαν επίσης από το Κύπελλο Αγγλίας και έχασαν από τη Γουλβς στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης: Οι σκέψεις του Μίτσελ για το ντέρμπι στη Νέα Φιλαδέλφεια

«Για εμάς το να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα είναι σαν να κερδίζουμε την Premier League», είπε ο Κόντε, ο οποίος οδήγησε την Τότεναμ στην τέταρτη θέση την περασμένη σεζόν. «Συνέβη την περασμένη σεζόν και μίλησα ότι ήταν θαύμα.

«Αυτή τη σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολη, υπάρχουν πολλές ομάδες που αγωνίζονται για αυτό και αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία θέση διαθέσιμη».

Η Τότεναμ έχει 48 βαθμούς σε 27 αγώνες, έξι περισσότερους από την πέμπτη Λίβερπουλ, η οποία υπέστη μια ήττα σοκ με 1-0 στη Μπόρνμουθ, αλλά έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Νιούκαστλ, που παίζει με τη Γουλβς σήμερα (12/3), απέχει ακόμη ένα βαθμό από τη Λίβερπουλ στην έκτη.

Αν και η Τσέλσι παρέμεινε 10η μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Λέστερ, ο Κόντε είπε ότι δεν μπορούσε να αποκλείσει την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ ως διεκδικητές για την τελευταία θέση για τα προκριματικά του Champions League.

«Η Λίβερπουλ μας ανταγωνίζεται σε αυτόν τον αγώνα. Η Νιούκαστλ είναι μια διαφορετική Νιούκαστλ από το παρελθόν, έχει επενδύσει πολλά χρήματα και έχει μια δυνατή ομάδα», είπε ο Κόντε.

«Δεν θεωρώ την Τσέλσι εκτός γιατί η Τσέλσι έχει τη δυνατότητα να κερδίσει τα τελευταία 11 ή 12 παιχνίδια στη σειρά, επειδή η ομάδα είναι πραγματικά πολύ δυνατή. Ένας κορυφαίος σύλλογος κοιτάζει τον εαυτό του. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στην πορεία μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος της σεζόν και μετά θα δούμε ποια είναι η θέση που μπορούμε να πετύχουμε.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ