Μάντσεστερ Σίτι: Ματιές στον Γκαμπριέλ Βέιγκα

Μάντσεστερ Σίτι: Ματιές στον Γκαμπριέλ Βέιγκα

Για την απόκτηση του Γκαμπριέλ Βέιγκα της Θέλτα, ενδιαφέρεται η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα την «Daily Mail».

Στη μεταγραφική λίστα της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει καλοκαιριού βρίσκεται ο 20χρονος Γκαμπριέλ Βέιγκα. Η διοίκηση των «πολιτών» έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και στο χώρο της μεσαίας γραμμής υπάρχουν κενά.

Το συμβόλαιο του Ιλκάι Γκουντογκάν λήγει το προσεχές καλοκαίρι και οι πιθανότητες αποχώρησης του Μπερνάντο Σίλβα είναι αρκετές, ως αποτέλεσμα, οι «πολίτες» έχουν στραφεί στην περίπτωση του 20χρονου Ισπανού της Θέλτα που αγωνίζεται στο κέντρο και έχει επιθετικά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Η λογική του παραλόγου

Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα 40 εκατομμυρίων ευρώ, με τον Πρόεδρο της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνο, να δηλώνει: «Δεν θέλουμε να πουλήσουμε τον Γκάμπρι Βέιγκα, αλλά πρόκειται να τον αγοράσουν από μας. Και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό. Ξέρουμε μερικές από τις προσφορές του και είναι αδύνατον να τις «ματσάρουμε». Υπάρχουν πολλές ομάδες που τον θέλουν. Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν μας ρώτησαν, δεν ξέρουμε αν έχουν επικοινωνήσει με τον παίκτη. Από τις πρώτες δέκα ομάδες της Premier League, οι τέσσερις έχουν επικοινωνήσει μαζί του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ