Ο Βιέρι έστρεψε τα βέλη του κατά Κόντε: «Συγκρούεται συνεχώς με τους πάντες»

Ο Βιέρι έστρεψε τα βέλη του κατά Κόντε: «Συγκρούεται συνεχώς με τους πάντες»

Ο Κριστιάν Βιέρι μίλησε για τον Αντόνιο Κόντε και την απομάκρυνσή του από την Τότεναμ τονίζοντας πως πάντα συγκρούεται με άλλους.

Ο Αντόνιο Κόντε απομακρύνθηκε τελικώς από τον πάγκο της Τότεναμ με την αγγλική ομάδα πλέον να ψάχνει τον αντικαταστάτη του (φήμες λένε για Νάγκελσμαν) και τον Ιταλό τεχνικό την επόμενη ομάδα του. Στο θέμα λοιπόν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος άσος, Κριστιάν Βιέρι ο οποίος με τον… τρόπο του έστρεψε τα βέλη του κατά του Κόντε.

Διαβάστε επίσης: «Νάπολι και Κβαρατσχέλια, κοντά σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο»

Συγκεκριμένα ο Βιέρι παρομοίασε τον Κόντε με «σφυρί» τονίζοντας πως έχει συνηθίσει να συγκρούεται με όλους λόγω χαρακτήρα και πως αν τον έχει στην ομάδα σου μένεις… άυπνος.

Αναλυτικά η δήλωση Βιέρι στην « Corriere della Sera»:

«Ο Κόντε έχει συνηθίσει να συγκρούεται με όλους, έτσι είναι ο χαρακτήρας του. Αν τον προσλάβει μια ομάδα το ξέρει ότι δεν μπορεί να περιμένει κάποιον χαρούμενο τύπο, αλλά ένα αυστηρό και απαιτητικό άτομο. Είναι βαρύ να τον έχεις σε στην ομάδα σου, σε αφήνει άυπνο…

Υπάρχουν προπονητές σαν τον Αντόνιο και τον Ζοσέ Μουρίνιο που είναι σαν τα «σφυριά» και απαιτούν το καλύτερο από όλους ανά πάσα στιγμή. Και μετά υπάρχουν εκείνοι που είναι ευχαριστημένοι με οτιδήποτε. Ο καθένας έχει την άποψή του…»

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια απάντηση πλέον από τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ