Κλοπ: «Η αμφίβολη συμμετοχή του Χάαλαντ δεν αλλάζει τα πλάνα μου»

Κλοπ: «Η αμφίβολη συμμετοχή του Χάαλαντ δεν αλλάζει τα πλάνα μου»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το επερχόμενο ντέρμπι με τη Σίτι και τον... αμφίβολο Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ένα σπουδαίο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 29η αγωνιστικής της Premier League με τη 2η Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την 6η Λίβερπουλ στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου με έναν ενδεχομένως σημαντικό απόντα, τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο οποίος αντιμετωπίζει τραυματισμό και δύσκολα θα αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης: Μίτσελ: «Είμαι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό – Βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο»

Σε ερώτηση για τον Νορβηγό άσο και την ενδεχόμενη απουσία του, ο Γιούργκεν Κλοπ απάντησε, πως λείπει δε λείπει ο Χάαλαντ, τα σχέδια του δε θα αλλάξουν και πολύ.

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που δεν διαφέρει από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε ότι είναι ένα τεράστιο παιχνίδι, κι ότι έρχεται μια τεράστια εβδομάδα. Όλη η προσοχή μας είναι στο ματς με τη Σίτι, δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα άλλα παιχνίδια.

Η αμφίβολη συμμετοχή του Χάλαντ δεν αλλάζει πάρα πολύ τα πλάνα μου. Όταν προετοιμάζεις ένα παιχνίδι, το προετοιμάζεις έτσι ώστε να αποφύγεις την τελική πάσα, όπου ο Χάλαντ μπαίνει πραγματικά στο παιχνίδι. Είναι σωστός επιθετικός, αλλά έγιναν πρωταθλητές χωρίς επιθετικό. Έτσι είναι, ποτέ δεν ξέρεις 100% ποιος μπορεί να παίξει. Τώρα είναι ξεκάθαρο ότι η πρώτη τετράδα είναι το μόνο πράγμα στο οποίο μπορούμε να πάμε. Δεν έχουμε την καλύτερη θέση, αλλά είναι πιθανό», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός που θα ψάξει με τους «reds» ένα πολύ δύσκολο διπλό κόντρα στους «πολίτες» που κυνηγούν την Άρσεναλ (οκτώ βαθμούς μπροστά είναι οι Λονδρέζοι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ