Λίβερπουλ : Τέλος η σεζόν για Τσάμπερλεϊν, χάνει το Μουντιάλ

Λίβερπουλ : Τέλος η σεζόν για Τσάμπερλεϊν, χάνει το Μουντιάλ

Άδοξο τέλος είχε η σεζόν για τον Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο στο εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρόμα. Χάνει και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και το Μουντιάλ της Ρωσίας θα χάσει ο Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν. Ο μεσοεπιθετικός της Λίβερπουλ τραυματίστηκε σοβαρά στο εντός έδρας ματς των Reds με τη Ρόμα στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο Άγγλος παίκτης σε μία μονομαχία του με τον Αλεξάντρ Κολάροφ χτύπησε και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να περάσει στη θέση του ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ στο 18′.

Όμως από τις πρώτες στιγμές φαινόταν πως ο Τσάμπερλεϊν είχε πάθει σοβαρή ζημιά, κάτι που επιβεβαίωσε το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ το βράδυ της Τετάρτης (25/4), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Εκτός από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ αναμένεται να χάσει και όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ με τον Γιούργκεν Κλοπ να ψάχνει να βρει τον αντικαταστάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ