Επίσημο: Απολύθηκε από την Τσέλσι ο Πότερ

Επίσημο: Απολύθηκε από την Τσέλσι ο Πότερ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι αποτελεί και επίσημα ο Γκρέιαμ Πότερ μετά την εντός έδρας ήττα από την Άστον Βίλα.

Ο Γκρέιαμ Πότερ έμεινε στον πάγκο της Τσέλσι μόλις για έξι μήνες, μιας και απολύθηκε από τους Λονδρέζους μετά τις διαδοχικές γκέλες στην Premier League, με αποκορύφωμα φυσικά την εντός έδρας ήττα με την Άστον Βίλα το Σάββατο.

Ο Άγγλος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι στις 8 Σεπτεμβρίου αναλαμβάνοντας ένα βαρύ φορτίο διαδεχόμενος τον Τόμας Τούχελ και στο διάστημα αυτό πρόλαβε να οδηγήσει τους Λονδρέζους στα προημιτελικά του Champions League (εκεί θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ), όμως εντός των συνόρων τα αποτελέσματα των μπλε δεν ικανοποίησαν και το γεγονός αυτό έφερε το ένα πρόωρο και άδοξο διαζύγιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκ μέρους όλων στον σύλλογο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά τον Γκρέιαμ για τη συνεισφορά του στην Τσέλσι. Έχουμε τον υψηλότερο βαθμό σεβασμού για τον Γκρέιαμ ως προπονητή και ως άνθρωπο.

Πάντα συμπεριφέρθηκε με επαγγελματισμό και ακεραιότητα και είμαστε όλοι απογοητευμένοι με αυτό το αποτέλεσμα. Μαζί με τους απίστευτους οπαδούς μας, όλοι θα είμαστε πίσω από τον Μπρούνο και την ομάδα καθώς επικεντρωνόμαστε στο υπόλοιπο της σεζόν.

Έχουμε 10 αγώνες στην Premier League και προημιτελικό Champions League μπροστά. μας. Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια και δέσμευση σε κάθε ένα από αυτά τα παιχνίδια, ώστε να μπορέσουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν».

Η ανακοίνωση της Τσέλσι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ