Η βαθμολογία της Super League μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στην Τούμπα

Η βαθμολογία της Super League μετά το «διπλό» της ΑΕΚ στην Τούμπα

Η ΑΕΚ πήρε μεγάλη νίκη μέσα στην Τούμπα με 1-0, χάρη σε τέρμα του Σέρχιο Αραούχο και «πάτησε» στην κορυφή έχοντας μαζί της και τον Παναθηναϊκό

Η ΑΕΚ πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με 1-0 με σκόρερ τον Σέρχιο Αραούχο και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Οι κιτρινόμαυροι πήραν μια πολύ μεγάλη νίκη στην οικονομία της βαθμολογίας και ταυτόχρονα με την απώλεια του τριφυλλιού νωρίτερα στη Λεωφόρο, πάτησαν στην πρώτη θέση μετά από δύο αγωνιστικές στα play off της Super League.

Συγκεκριμένα, η Ένωση έφτασε στους 63 βαθμούς μετά το διπλό στην Τούμπα, όσους και το τριφύλλι, ενώ την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός παίζει με τον Άρη και με τρίποντο θα γίνεται ο κακός χαμός στην κορυφή, αφού θα είναι στο -1 από ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ έχασε σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του τίτλου, από την ήττα με την ΑΕΚ, αφού έμεινε στους 57 βαθμούς και είναι στο -6 και πηγαίνει την επόμενη αγωνιστική στο Καραϊσκάκη για το ματς με τον Ολυμπιακό.

Η δεύτερη αγωνιστική (2/4)

Παναθηναϊκός – Βόλος 0-0
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-1
Ολυμπιακός – Άρης

Αναλυτικά η βαθμολογία της Super League: 

ΑΕΚ 63
Παναθηναϊκός 63
Ολυμπιακός 59
ΠΑΟΚ 57
Άρης 40
Βόλος 40

Η επόμενη αγωνιστική (5/4)

Άρης – Παναθηναϊκός
Βόλος – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ