Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν Άμπελ Φερέιρα στην Τσέλσι!

Οι Βραζιλιάνοι στέλνουν Άμπελ Φερέιρα στην Τσέλσι!

Τρελό σενάριο από Βραζιλία, στέλνουν τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, στην Αγγλία και στον πάγκο της Τσέλσι.

Δεν έχουν περάσει μέρες που ο πάγκος της Τσέλσι άδειασε, με τον Γκρέιαμ Πότερ να κρίνεται… λίγος και ανεπαρκής για να καταφέρει να βάλει και πάλι την Τσέλσι σε ρυθμούς top4 στην Premier League.

Είναι λογικό η ονοματολογία να φουντώνει και για τους Μπλε του Λονδίνου (ξεκίνησε πρώτη η Τότεναμ που έδιωξε τον Κόντε) και ονόματα όπως οι Γιούλιαν Νάγκελσμαν, Λουίς Ενρίκε και Μαουρίτσιο Ποκετίνο να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των πρωταθλητών Ευρώπης το 2021.

Διαβάστε επίσης: Ο γιος του Πέτζα θέλει εθνική Ελλάδας και αποθεώνει τον Ολυμπιακό (vids)

Μέσα σε όλη τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ξεχωρίζουμε το όνομα ενός παλιού μας γνώριμου στη Superleague. Πρόκειται για τον άλλοτε προπονητή του ΠΑΟΚ στη σεζόν 2019-2020 αλλά και στις αρχές της επόμενης σεζόν, Άμπελ Φερέιρα.

Από τον Νοέμβρη του 2020 ο Φερέιρα βρίσκεται στον πάγκο της Παλμέιρας, με την οποία κάνει εξαιρετική δουλειά και έχει κατακτήσει επτά τίτλους μέχρι σήμερα, με τα δύο Copa Liberadores το 202ο και το 2021 να αποτελούν το μεγαλύτερο του επίτευγμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Βραζιλιάνο δημοσιογράφο, Μπρούνο Αντράντε, ο Φερέιρα βρίσκεται στη λίστα της Τσέλσι. Η Παλμέιρας συναντήθηκε με τους Λονδρέζους στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων το 2021, και από τότε ο 44χρονος έχει μπει στα μπλοκάκια των ιθυνόντων της Τσέλσι, που θεωρούν πως θα έφερνε στην ομάδα τα ποιοτικά ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στη βραζιλιάνικη ομάδα η οποία κάνει πρωταθλητισμό εντός και εκτός συνόρων.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ