Τσέλσι: Η επιλογή Πότερ στοίχισε ακριβά… πάρα πολύ ακριβά

Τσέλσι: Η επιλογή Πότερ στοίχισε ακριβά… πάρα πολύ ακριβά

Η Τσέλσι με την επιλογή Γκρέιαμ Πότερ πλήρωσε πολλά χρήματα που ναι μεν δεν της λείπουν, αλλά μπορούσε να τα επενδύσει πιο έξυπνα, με καλύτερα αποτελέσματα.

Η Τσέλσι δεν άντεξε άλλο τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, με τον Γκρέιαμ Πότερ στον πάγκο της και αποφάσισε να προχωρήσει σε απόλυση του Άγγλου τεχνικού.

Αυτή η επιλογή της βέβαια, της στοίχισε περίπου 82 εκατομμύρια ευρώ, αφού από τη στιγμή που ο νέος της ιδιοκτήτης, Τόντ Μπόελι, θέλησε να τον φέρει στο Stamford Bridge, τα «έσκασε χοντρά» τόσο στον ίδιο, όσο και στην Μπράιτον.

Διαβάστε επίσης: Σύγκρουση τρένου στην Ολλανδία: Βίντεο – σοκ – Σκηνές χάους και εκκλήσεις για βοήθεια

Μετά την απόλυση του Τόμας Τούχελ, για την οποία δαπανήθηκαν 15 εκατ. ευρώ, η Τσέλσι έδωσε στην Μπράιτον 25 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Πότερ τον Οκτώβριο, που ως τότε ήταν προπονητής των «Γλάρων». Οι «Μπλε» μετά την απόλυση του Πότερ, είναι αναγκασμένοι να του καταβάλλουν ως ποσό αποζημίωσης 52 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είχε υπογράψει για 5 χρόνια συμβόλαιο.

Ωστόσο, αυτό το ποσό ενδέχεται να μειωθεί σύμφωνα με την «Daily Mail», τα ποσά που θα εισπράξει ο Πότερ θα είναι μικρότερα, όμως σε κάθε περίπτωση είναι υπέρογκα.

Η παρουσία του Άγγλου τεχνικού στον πάγκο της Τσέλσι ως απολογισμός μόνο τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί, ειδικά αν σκεφτεί κανείς το ρόστερ που είχε στα χέρια του να διαχειριστεί το Φθινόπωρο που ανέλαβε και τις μεταγραφές αρκετών εκατομμυρίων που πραγματοποιήθηκαν με δικές του εντολές την χειμερινή περίοδο.

Σε 31 αγώνες στους «Μπλε, ουσιαστικά το μοναδικό επίτευγμα ήταν η πρόκριση στους «8» του Champions League, αποκλείοντας την Ντόρτμουντ με ανατροπή στο Λονδίνο, όμως επί ημερών του ο αγγλικός σύλλογος σημείωσε 12 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες, φέρνοντας μόλις 1,27 βαθμούς ανά παιχνίδι, επίδοση που αποτελεί την χειρότερη στην ιστορία της Τσέλσι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ