Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τους «κόκκινους διαβόλους»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Έβερτον 2-0: Δεύτερη σερί εντός έδρας νίκη για τους «κόκκινους διαβόλους»

Το 2/2 έκανε στην έδρα της η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κόντρα στην Έβερτον αυτή τη φορά, και ανέβηκε 3η στη βαθμολογία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε ξανά στο «Θέατρο των Ονείρων» -αυτή τη φορά την Έβερτον– με 2-0 για την 30η αγωνιστική της Premier League και έστω και προσωρινά ανέβηκε στη 3η θέση της βαθμολογίας με 56 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης: Άρης: Με τους γνωστούς απόντες κόντρα στην ΑΕΚ

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετά το 1-0 επί της Μπρέντφορντ την περασμένη Τετάρτη έκαναν το 2/2 -στην έδρα τους- κόντρα στα «ζαχαρωτά» και πλέον έχουν 3 βαθμούς παραπάνω από τη Νιούκαστλ που παίζει κόντρα στη Μπρέντφορντ εκτός έδρας. Από την άλλη μεριά η Έβερτον έμεινε κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, στη 16η θέση με 27 βαθμούς.

Όσον αφορά τα του αγώνα, οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη να πιέσουν και αφού έχασαν διπλή ευκαιρία με τους, Ράσφορντ και Μπισάκα στο 8′ είδαν τους φιλοξενούμενους να απαντάνε με άστοχο σουτ του Σιμς στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης.

Τελικώς οι παίκτες του Τεν Χαγκ άνοιξαν το σκορ στο 36′ με τον ΜακΤόμινεϊ, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα με το 1-0.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, με την ομάδα του Μάντσεστερ ωστόσο να τον ελέγχει και να χάνει ευκαιρία, με τον Πίκφορντ να κάνει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Μπρούνο Φερνάντες στο 67′. Τέσσερα λεπτά αργότερα όμως η Γιουνάιτεντ «καθάρισε» τον αγώνα με τέρμα του Μαρσιάλ. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους με τη Μάντσεστερ να μένει για τα καλά στο παιχνίδι της τετράδας.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Μαρτίνες, Μαλάσια, Σάμπιτζερ (76′ Φρεντ), ΜακΤόμινεϊ, Άντονι (60′ Μαρσιάλ), Φερνάντες, Σάντσο (77′ Έρικσεν), Ράσφορντ (80′ Βέγκχορστ)

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν (87′ Πάτερσον), Κιν, Ταρκόφσκι, Γκόντφρεϊ (46′ Μικολένκο), Γκρέι, Ιγουόμπι, Γκέιγ (60′ Γκάρνερ), Ονάνα (60′ Ντέιβις), Μακνίλ, Σιμς (70′ Μοπέ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ