Άρης: Με τους γνωστούς απόντες κόντρα στην ΑΕΚ

Άρης: Με τους γνωστούς απόντες κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τον τιμωρημένο Αμπουμπακάρ Καμαρά και τους τραυματίες Ματέο Γκαρσία, Λούκας Ρουπ και Μάνου Γκαρθία, η αποστολή των κιτρινόμαυρων ενόψει της αυριανής (9/4) εκτός έδρας αναμέτρησης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για τον αυριανό (9/4) εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Τόλης Τερζής ανακοίνωσε μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης την αποστολή, με τις γνωστές απουσίες. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο τραυματίας Ματέο Γκαρσία, καθώς και οι μακροχρόνια απόντες Λούκας Ρουπ και Μάνου Γκαρθία.

Διαβάστε επίσης: Τρεις αλλαγές ετοιμάζει για τη Λεωφόρο ο Ανιγκό

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με την Α.Ε.Κ. (09/04), στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στην «OPAP Arena» (18:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Fabiano Leismann, Brabec, Iturbe, Darida, Luis Palma, Camacho, Doukoure, Gray, Peersman, Dabo, Mazikou, Odubajo, Etebo, Nkoulou, M’Bakata, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος, Παναγίδης.

* Εκτός αποστολής έμειναν οι Kamara (τιμωρημένος), Mateo Garcia, Rupp, Manu Garcia (τραυματίες), Hajrovic, Μαρμαρίδης, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Καρακασίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ