Λόβρεν : «Πάει για τη Χρυσή Μπάλα ο Σαλάχ»

Λόβρεν : «Πάει για τη Χρυσή Μπάλα ο Σαλάχ»

Ο Ντέγιαν Λόβρεν θεωρεί πως ο Μοχάμεντ Σαλάχ βρίσκεται ανάμεσα σε ονόματα όπως ο Μέσι και ο Ρονάλντο για το βραβείο της Χρυσής Μπάλας τη φετινή σεζόν.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πληροί αυτή τη στιγμή όλες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να συζητηθεί ως υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, σύμφωνα με τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ στον πρώτο ημιτελικό των κόκκινων με τη Ρόμα (5-2) για το Τσάμπιονς Λιγκ και έφτασε τα 43 σε 47 αγώνες όλων των διοργανώσεων, στην πρώτη του σεζόν στο Ανφιλντ.

«Αυτός είναι. Ο σούπερ σταρ του μέλλοντος. Τα όσα κάνει φαίνονται πολύ εύκολα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολα. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή στιγμή για να τον πιέσουμε περισσότερο, αλλά, κατά τη γνώμη μου, πρέπει να θεωρείται ένας από τους τρεις κορυφαίους παίκτες του πλανήτη τη φετινή σεζόν», σχολίασε ο Λόβρεν.

«Αξίζει να συζητηθεί για τη Χρυσή Μπάλα. Όταν ο κόσμος μιλάει για τον Μέσι και τον Ρονάλντο, πρέπει επίσης να αναφέρει πια και τον Σαλάχ. Αξίζει τους επαίνους, αλλά και πολλά περισσότερα. Τον βοηθάμε όλοι εμείς οι συμπαίκτες του και ο κόουτς Γιούργκεν Κλοπ, ενώ του ταιριάζει και το στιλ παιχνιδιού μας. Ελπίζουμε ότι θα παραμείνει και υγιής για να πάει ακόμα καλύτερα», πρόσθεσε ο αμυντικός της Λίβερπουλ..

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ