Πογκμπά : «Κανείς δεν με κρίνει για τον ρόλο μου στο κέντρο»

Πογκμπά : «Κανείς δεν με κρίνει για τον ρόλο μου στο κέντρο»

Ο Πολ Πογκμπά τόνισε πως η κριτική που του ασκούν είναι άδικη, καθώς όλοι κρίνουν τις ασίστ και τα γκολ του και κανείς τον ρόλο του στον χώρο του κέντρου.

Ο Πολ Πογκμπά προσπάθησε να απαντήσει στους επικριτές του κατά την πρώτη του σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος σταρ μίλησε στο «SkySports» και απάντησε στην κριτική που ασκούν φίλαθλοι και ΜΜΕ.

«Είναι κάπως αστείο όλο αυτό, διότι κανείς δεν με κρίνει για το ρόλο μου στη μεσαία γραμμή. Όλοι με κρίνουν για τις ασίστ και τα γκολ! Αυτή είναι η αλήθεια. Μπορεί να πραγματοποιήσω εξαιρετική εμφάνιση όμως εάν δεν σκοράρω ή δεν μοιράσω ασίστ θα πουν ότι ήταν απλά μια καλή εμφάνιση. Η κριτική, ωστόσο, θα ήταν διαφορετική εάν αυτό το έκανε κάποιος άλλος. Ίσως και να τον αναδείκνυαν και MVP του αγώνα», τόνισε ο Πογκμπά και συμπλήρωσε:

«Νομίζω ότι κρίνομαι διαφορετικά, από τους υπόλοιπους μέσους, κι αυτό είναι καλό! Με κάνει να θέλω να βελτιωθώ, είναι μια πρόκληση για μένα και την λαμβάνω θετικά, όχι αρνητικά! Θα προσπαθήσω να σκοράρω περισσότερο και να μοιράζω ασίστ, αυτό είναι όλο! Ακόμη όμως θέλω να κάνω τη δουλειά μου στο κέντρο. Εάν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά θα το κάνω».

Να σημειωθεί πως οι σχέσεις του Ζοζέ Μουρίνιο με τον Πογκμπά δεν ήταν ποτέ καλές. Αντίθετα, υπήρχαν συνεχώς παράπονα και από τις δύο πλευρές καθώς ο Μουρίνιο δεν ήταν ικανοποιημένος με την απόδοση του παίκτη και στον Πογκμπά δεν άρεσε ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και η θέση που είχε μέσα στην ομάδα. Μάλιστα τα ΜΜΕ επιμένουν πως ο Γάλλος σταρ θα φύγει στο τέλος της σεζόν από το «Ολντ Τράφορντ»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ