Τσιμίκας: «Να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν – Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη»

Τσιμίκας: «Να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν – Θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη»

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ έδωσε το... έναυσμα για την αντεπίθεση των «reds».

Η Λίβερπουλ πήρε μία πολύτιμη ισοπαλία για το πρωτάθλημα κόντρα στην Άρσεναλ με 2-2 εκτός έδρας (με ανατροπή μάλιστα), και συνεχίζει να… προσπαθεί για την έξοδο της στην Ευρώπη του χρόνου. Οι «reds» έχουν 44 βαθμούς στην Premier League ευρισκόμενοι στην 8η θέση της βαθμολογίας, με τον Κώστα Τσιμίκα να θέτει τους στόχους τους, για τη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ο Ολυμπιακός στο δρόμο για το Κάουνας: Όλα τα σενάρια για τη θέση και τον αντίπαλο του (pic)

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε πως όλοι θέλουν να βγουν στην Ευρώπη και πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν για το 9/9 στους αγώνες που απομένουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα διεθνούς: 

«Πρέπει να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν, και τα εννέα. Όλοι μας θέλουμε να παίξουμε στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν γι’ αυτό πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο την Κυριακή και να αρχίσουμε να το βγάζουμε σε ολόκληρο το ματς.

Για μένα, ομάδα σημαίνει να είναι όλοι σαν ένα. Μόνο εμείς μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Ελπίζω αυτή η επιστροφή στο ματς με την Άρσεναλ να μας δώσει την έξτρα ώθηση για τα επόμενα παιχνίδια, γιατί ειλικρινά τη χρειαζόμαστε. Είμαστε σε μία κατάσταση που δεν νιώθουμε άνετοι.

Στην ίδια που βρισκόμασταν περίπου τρία χρόνια πριν, αλλά τότε δεν ήταν ακριβώς έτσι τα πράγματα, λόγω του covid και όλων αυτών . Όπως είπα, μόνο εμείς μπορούμε να μας βγάλουμε από αυτή την κατάσταση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ