Αποθέωσε τον Ράμσντεϊλ ο Αρτέτα

Αποθέωσε τον Ράμσντεϊλ ο Αρτέτα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άαρον Ράμσντεϊλ ο Μίκελ Αρτέτα.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ, σημείωσε «εξαιρετική» πρόοδο στην ομάδα του Λονδίνου, έχοντας υποβιβαστεί προηγουμένως από την κορυφαία κατηγορία με δύο συλλόγους, δήλωσε ο Μίκελ Αρτέτα.

Πριν πάει στην Άρσεναλ τον Αύγουστο του 2021, ο Ράμσντεϊλ υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία με την Μπόρνμουθ και τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Ο Αταμάν προανήγγειλε το τέλος με την Εφές – Τι είπε για τις επαφές με άλλες ομάδες…

Ο 24χρονος παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία τίτλου της Άρσεναλ αυτή τη σεζόν, με πιο πρόσφατη μια σειρά από σημαντικές αποκρούσεις στην ισοπαλία 2-2 με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» την προηγούμενη αγωνιστική.

«Ήταν πολύ, πολύ καλός και μάλλον κόντρα στις πιθανότητες», είπε ο Αρτέτα. «Επειδή όταν κοιτάς το παρελθόν του και από πού ερχόταν, υποβιβάστηκε δύο φορές, ήταν δύσκολο να το φανταστείς. Αλλά είδαμε ότι είχε αυτό το χαρακτήρα, το χάρισμα και την προσωπικότητα για να παίξει για τον σύλλογό μας. Όταν βλέπεις την εξέλιξη που είχε τις δύο προηγούμενες σεζόν νομίζω ότι είναι εξαιρετικός».

Ο Ράμσντεϊλ, ο οποίος έχει τρεις συμμετοχές για την εθνική Αγγλία, έχει κάνει 12 αποκρούσεις στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής, και βρίσκεται πίσω μόνο από τον Ντέιβιντ ντε Χέα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Νικ Πόουπ της Νιούκαστλ, που είναι ισόπαλοι στις 13.

Ο Αρτέτα είπε ότι ο σύλλογος προσπάθησε να προστατεύσει τον Ράμσντεϊλ όταν αντιμετώπισε κακοποίηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την άφιξή του, προσθέτοντας ότι δεχόταν κριτική ακόμη και πριν παίξει το πρώτο του παιχνίδι για την Άρσεναλ.

«Ήταν δύσκολο, χρειαζόταν κάποια υποστήριξη και έπρεπε να τον προστατεύσουμε, αλλά ήταν έτοιμος να το χειριστεί.Ήξερε ότι θα συνέβαινε, το συζητήσαμε πριν», είπε ο Αρτέτα.

Η Άρσεναλ, που έχει προβάδισμα έξι βαθμών στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει  αύριο (16/4) εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ