Μάνατζερ Γκιντογκάν: «Δεν έχει κλείσει ούτε στην Μπαρτσελόνα ούτε πουθενά ο Ιλκάι»

Μάνατζερ Γκιντογκάν: «Δεν έχει κλείσει ούτε στην Μπαρτσελόνα ούτε πουθενά ο Ιλκάι»

Ο μάνατζερ του Γερμανού άσου διέψευσε τις φήμες που τον θέλουν να είναι κοντά στους «μπλαουγκράνα».

Το συμβόλαιο του Ιλκάι Γκιντογκάν ολοκληρώνεται με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου με τη Μάντσεστερ Σίτι και ήδη πολλά τα σενάρια για το που θα πάει ο Γερμανός του χρόνου.

Διαβάστε επίσης: H Φενέρ δεν… τρομάζει ούτε τους book

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας μάλιστα ο Γκιντογκάν φέρεται να είναι ήδη πολύ κοντά στη Μπαρτσελόνα. Όπως αναφέρει η «Sport» καθώς και ρεπορτάζ από την Καταλονία ο 32χρονος θα υπογράψει συμβόλαιο για δύο χρόνια και θα υπάρχει οψιόν για έναν ακόμα.

Την ίδια ώρα, οι μεικτές αποδοχές του Γερμανού θα φτάνουν κοντά 12 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως ο μάνατζερ του Γκιντογκάν με δηλώσεις του στην «As» τονίζει ότι είναι έκπληκτος από αυτά που ακούγονται και πως ο Γερμανός είναι προσηλωμένος στους στόχους των «πολιτών».

«Είμαι έκπληκτος με τα νέα σχετικά με τη συμφωνία του Γκιντογκάν με την Μπαρτσελόνα, καθώς δεν υπάρχει καμία συμφωνία με καμία ομάδα αυτή τη στιγμή», ανέφερε αρχικά για να κλείσει ως εξής: «Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα που θα παίζει τις επόμενες σεζόν. Η συγκέντρωσή του αυτή τη στιγμή είναι μόνο στη Μάντσεστερ Σίτι», βάζοντας προς ώρας πάντα, τέλος στα οποιαδήποτε σενάρια ακούγονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ