H Φενέρ δεν… τρομάζει ούτε τους book

H Φενέρ δεν… τρομάζει ούτε τους book

Ο Ολυμπιακός όχι απλά θεωρείται φαβορί για την πρόκριση στο F-4 αλλά και για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Το είπε ξεκάθαρα ο Μπαρτζώκας όταν ο Ολυμπιακός είχε την δυνατότητα να διαλέξει αντίπαλο. Ακόμη και να κάτσει να χάσει από την Μπασκόνια την τελευταία αγωνιστική αλλάζοντας την ροή των πραγμάτων. Αν το είχε επιλέξει; Τώρα θα είχε απέναντί του στα πλέι οφ τους Βάσκους και όχι την παρέα των Ιτούδη, Καλάθη και Ντόρσει. Θα έκανε καλά; Η ιστορία θα δείξει αν και όπως είχε δηλώσει τότε ο Μπαρτζώκας όταν διαλέγεις η μοίρα δεν στο συγχωρεί.

Ο Ολυμπιακός έκανε ότι πρέπει να κάνει κάθε τεράστιος σύλλογος που σέβεται τον εαυτό του πάνω από όλα. Νίκησε, όπως πάντα κάνει, όπως πάντα στοχεύει. Και αυτή η νίκη τελικά του έφερε στο δρόμο για το Κάουνας την Φενέρ. Λες και η μοίρα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα επαναλαμβάνεται. Όπως στο δρόμο για το Λονδίνο όπου είχε αποκλείσει την Εφές και πάλι με πλεονέκτημα φτάνοντας εντυπωσιακό στο back to back και 3ο ευρωπαϊκό.

Διαβάστε επίσης: Θέλει Γκατούζο ο Ολυμπιακός

Τώρα απέναντι στη Φένερ ξέρει πως έχει ένα πολύ δύσκολο έργο να φέρει εις πέρας. Κανείς δεν θεωρεί όμως ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και στους book, για να μπούμε με μια μικρή καθυστέρηση στο θέμα μας.

Οι book που δεν βλέπουν τον Ολυμπιακό απλά νικητή στη μάχη με τους Τούρκους αλλά και θριαμβευτή της διοργάνωσης!

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Στο ζευγάρι των πλέι οφ ο Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 1.42 (και πιο χαμηλά, στο 1.40) για πρόκριση με το 3-2 σκορ ως επικρατέστερο στο 3.50 αλλά πολύ κοντά στο 3-1 (3.95) και το 3-0 (4.25).

Όσο για την κούπα; Πρώτο και καλύτερο φαβορί ο Ολυμπιακός με 3.40 απόδοση για να γυρίσει από το Κάουνας με το 4ο ευρωπαικό της ιστορίας του. Στο 3.70 η Ρεάλ, στο 4 η Μπαρτσελόνα και πολύ μακριά μετά στο 10 η Μονακό.

Αυτές είναι και τα φαβορί στα ζευγάρι των πλέι οφ για την πρόκριση στο Κάουνας. Ο Ολυμπιακός που σε όλες τις εταιρείες είναι μπροστά στα προγνωστικά και στις αποδόσεις από τις άλλες ομάδες, τον βρίσκουμε και στο 3.80 όταν οι υπόλοιπες ομάδες ξεκινούν από το 4.20.

Δείτε τις αποδόσεις:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ