Τεν Χαγκ: «Δύσκολο να βασιστείς στον Μαρσιάλ…»

Τεν Χαγκ: «Δύσκολο να βασιστείς στον Μαρσιάλ…»

Δηλώσεις με νόημα από τον Ερικ Τεν Χαγκ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, είπε ότι τα προβλήματα τραυματισμών του επιθετικού Άντονι Μαρσιάλ καθιστούν δύσκολο να βασιστεί σε αυτόν, αλλά υποστήριξε ότι ο Γάλλος θα είναι μέρος των σχεδίων του την επόμενη σεζόν.

Ο Μαρσιάλ βρέθηκε για πρώτη φορά στην 11αδα από τα μέσα Ιανουαρίου στο ισόπαλο 2-2 της Πέμπτης με τη Σεβίλλη στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Europa League.

Διαβάστε επίσης: Ο Μαρινάκης επιλέγει Γκατούζο για το «χτίσιμο» του νέου Ολυμπιακού και την αντοχή του Ιταλού στην πίεση

Θέματα φυσικής κατάστασης εμπόδισαν τον 27χρονο, ο οποίος έχει κάνει 18 εμφανίσεις αυτή τη σεζόν, αλλά σε μόνο 10 από αυτές έχει ξεκινήσει.

Ερωτηθείς εάν μπορεί να εμπιστευτεί τον Μαρσιάλ μακροπρόθεσμα, ο Τεν Χαγκ είπε στους δημοσιογράφους:
«Είναι δύσκολο να το πω γιατί η ιστορία δείχνει κάτι διαφορετικό, αλλά θέλω να είναι επειδή είναι σπουδαίος παίκτης. Σίγουρα έχει τα προσόντα για να παίξει κορυφαίο ποδόσφαιρο. Όταν είναι σε φόρμα, η ομάδα μας παίζει καλύτερα.»

Ο Ολλανδός προπονητής περιέγραψε τον Μαρσιάλ ως έναν ευέλικτο παίκτη, αλλά είπε ότι είναι στα καλύτερά του όταν ηγείται της επίθεσης. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει μπροστά. Για μένα, είναι ο καλύτερος σαν σέντερ φορ, αλλά μπορεί να παίξει και πλάγια», είπε ο Τεν Χαγκ.

Με τον Μάρκους Ράσφορντ εκτός λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα, ο Μαρσιάλ είναι έτοιμος να ξεκινήσει στον αγώνα της Premier League, σήμερα (16/4) εκτός έδρας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Γιουνάιτεντ είναι τέταρτη στο πρωτάθλημα με 56 βαθμούς, 17 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, η οποία έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ