Premier League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Λίβερπουλ- Χαμός σε τρία μέτωπα

Premier League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της Λίβερπουλ- Χαμός σε τρία μέτωπα

Η Λίβερπουλ «σκόρπισε» την Λιντς (6-1) και πλησιάζει τις θέσεις που δίνουν εισιτήριο για το Champions League, βάζοντας παράλληλα... φωτιά και στη μάχη του υποβιβασμού.

Η Λίβερπουλ διέλυσε τη Λιντς εκτός έδρας με 6-1 σε ένα πολύ σημαντικό ματς στην προσπάθεια των Ρεντς να… προλάβουν το τρένο του Champions League της επόμενης σεζόν.

Αυτή τη στιγμή η Λίβερπουλ με 30 ματς στην Premier League, βρίσκεται στην 8η θέση (47β) και στο -9 από την 4η Νιουκάστλ και το -12 από την 3η στη βαθμολογία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Ο Γκατούζο, ο Ζινκερνάγκελ και η επόμενη μέρα

Στο παιχνίδι βρίσκεται επίσης και η εκπληκτική Μπράιτον που βρίσκεται στην 7η θέση με 49 βαθμούς και ματς λιγότερο, με τις Τότεναμ (5η) και Άστον Βίλα (6η) να έχουν από 53 και 50 βαθμούς αντίστοιχα, αλλά με ματς περισσότερο, περιμένουν τις υπόλοιπες ομάδες για να δουν την πραγματική τους θέση και απόσταση από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Από την άλλη μάχη έχουμε και στη ζώνη του υποβιβασμού όπου η 15η ΓουέστΧαμ (30 ματς / 31 βαθμοί) απέχει μόλις 6 βαθμούς από την 19η Λέστερ (25β) και 4 βαθμούς από την τελευταίο ομάδα που υποβιβάζεται, την Νότιγχαμ Φόρεστ που έχει 27 βαθμούς. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται και η Λιντς που μετά την ήττα της βρίσκεται 16η με 29 βαθμούς και μόλις στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Λιντς, Έβερτον, Φόρεστ και Λέστερ απέχουν 4 βαθμούς μεταξύ τους και είναι σε κακή κατάσταση μιας και μετρούν δύο σερί ήττες στα τελευταία παιχνίδια, με τις Λέστερ και Νότιγχαμ να βρίσκονται στις ψυχοφθόρες θέσεις (19η και 18η), με κάθε ματς από εδώ και πέρα να μπορεί να φέρει κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες Premier League των τελευταίων αρκετών χρόνων, με μάχες σε όλα τα μέτωπα, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και η μάχη της κορυφής Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 1η θέση με 74 βαθμούς και 31 αγώνες, αλλά έχει δύο ισοπαλίες στη σειρά και δείχνει να… χάνει λάδια.

Από την άλλη η έμπειρη και αποτελεσματική σε συνθήκες πρωταθλητισμού, Μάντσεστερ Σίτι, έχει… οσμιστεί αίμα και ήδη τρέχει ένα σερί 8 νικών και μιας ισοπαλίας στα τελευταία 9 ματς και βρίσκεται μόλις στο -4 και μάλιστα με ματς λιγότερο (70 βαθμοί σε 30 ματς), με τις τελευταίες αγωνιστικές να είναι στην κυριολεξία… ο θάνατός σου η ζωή μου σε ένα μπρα ντε φερ άνευ προηγουμένου που ο πρωταθλητής ίσως αναδειχθεί στις τελευταίες ή και στην τελευταία αγωνιστική.

Δείτε τη βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά το ματς της Λίβερπουλ με τη Λιντς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ