Βενγκέρ : «Η Άρσεναλ είναι η αγάπη της ζωής μου»

Βενγκέρ : «Η Άρσεναλ είναι η αγάπη της ζωής μου»

Ο Αρσέν Βενγκέρ χαρακτήρισε την Άρσεναλ ως την αγάπη της ζωής του και τόνισε ότι έμεινε πιστός στους «κανονιέρηδες» παρά το γεγονός ότι τον προσέγγισαν πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ θα αποχωρήσει από την Άρσεναλ το καλοκαίρι, έπειτα από 22 χρόνια στο «τιμόνι» της, με τον Αλσατό τεχνικό να χαρακτηρίζει τους «κανονιέρηδες» ως την αγάπη της ζωής του.

Μιλώντας στο SkySports ο 68χρονος προπονητής, τόνισε πως έμεινε πιστός στην Άρσεναλ όλα αυτά τα χρόνια, απορρίπτοντας πολλές προτάσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ αυτών και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Άρσεναλ είναι η αγάπη της ζωής μου! Απέρριψα πάρα πολλές ομάδες ώστε να συνεχίσω εδώ και ειδικά η κατασκευή του νέου μας γηπέδου αποτελούσε τεράστια πρόκληση για εμένα. Είχα μιλήσει με πολλούς και ναι είχα συναντηθεί με τον Μάρτιν Έντουαρντς. Όμως πάντα παρέμενα πιστός στο σύλλογο. Κοιτώντας πίσω μπορεί κάποιος να καταλάβει πόσο σπουδαία ομάδα ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τότε. Είχε εξαιρετικούς παίκτες, όπως οι Γκιγκς, Σκόουλς, Ρονάλντο, Ρούνεϊ και Φαν Νίστελροϊ».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ