Λίβι: «Η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε συνομιλίες με επενδυτές»

Λίβι: «Η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε συνομιλίες με επενδυτές»

O πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κανέναν επενδυτή.

Η Τότεναμ δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κανέναν υποψήφιο για ενδεχόμενη πώληση του συλλόγου, δήλωσε ο πρόεδρος Ντάνιελ Λίβι. Ο Ιρανοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζαμ Νατζάφι, πρόεδρος της MSP Sports Capital, όπως αναφέρθηκε από ΜΜΕ, ετοίμαζε μια πρόταση εξαγοράς 3,75 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την ομάδα του Λονδίνου.

Η Τότεναμ αποκλείστηκε από το Κύπελλο Αγγλίας και το Champions League τον περασμένο μήνα, πράγμα που σημαίνει συνεχίζεται η 15ετής «ξηρασία » σχετικά με τα τρόπαια, ενώ ο Λίβι βρέθηκε στο στόχαστρο μερίδας οπαδών στους εντός έδρας αγώνες.

«Η ENIC (Group) κατέχει περίπου το 87% του συλλόγου. Έχουμε 30.000 μετόχους και οι περισσότεροι από αυτούς είναι οπαδοί που κατέχουν τις μετοχές», είπε ο Λίβι στην Cambridge Union σε μια ευρεία συνέντευξη που κυκλοφόρησε στο YouTube την Τετάρτη.

«Έχουμε καθήκον να εξετάσουμε οποιαδήποτε πρόταση θέλει να κάνει κάποιος. Το μόνο που θα έλεγα είναι ότι δεν είμαστε σε διαπραγματεύσεις με κανέναν. Ούτε ήμασταν τους τελευταίους μήνες και όλα τα πράγματα στις εφημερίδες είναι εντελώς αναληθή», τόνισε.

Η ομάδα του βόρειου Λονδίνου, που κέρδισε τελευταία φορά τρόπαιο το 2008 όταν σήκωσε το Λιγκ Καπ, βρίσκεται στην πέμπτη θέση με 53 βαθμούς μετά από 31 αγώνες, τρεις βαθμούς πίσω από την τέταρτη Νιουκάστλ που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και φιλοξενεί την Τότεναμ την Κυριακή.

Ο 61χρονος Λίβι πρόσθεσε ότι ελπίζει ότι οι φίλαθλοι θα τον βλέπουν ως κάποιον που ενεργούσε πάντα προς το συμφέρον της Τότεναμ:

«Έχω δώσει ένα μεγάλο μέρος της επαγγελματικής μου ζωής στον σύλλογο και νομίζω ότι ο σύλλογος είναι σε καλύτερη θέση από ό,τι όταν έφτασα», είπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ