Γκιντογκάν για Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Γκιντογκάν για Μπαρτσελόνα: «Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το μέλλον μου»

Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι για ακόμα μία φορά έβαλε... φρένο στα σενάρια που τον θέλουν να έχει κλείσει στη Μπαρτσελόνα.

Μπορεί το συμβόλαιο του Ιλκάι Γκιντογκάν να ολοκληρώνεται φέτος με τη Μάντσεστερ Σίτι, μπορεί να είναι αβέβαιο το μέλλον του στο Μάντσεστερ αφού μάλλον θα αποχωρήσει, μπορεί πολλά σενάρια να τον θέλουν να έχει ήδη κλείσει στην Μπαρτσελόνα,  ωστόσο ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως το μόνο που σκέφτεται είναι οι τίτλοι που κυνηγούν οι «πολίτες», με το Champions League να ξεχωρίζει φυσικά αφού η Σίτι ποτέ δεν έχει κατακτήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Διαβάστε επίσης: Οι… Ιταλοί ξανάρχονται! (vids)

Ο Γερμανός μέσος μετά την πρόκριση στους «4» του Champions League (επί της Μπάγερν Μονάχου), είπε συγκεκριμένα: «Είναι λογικό να ακούγονται και να γράφονται διάφορα, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Το μυαλό μου είναι στην κατάκτηση του Champions League και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος άσος, μετράει 7 χρόνια στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, έχοντας 294 συμμετοχές στις οποίες έχει σημειώσει 54 γκολ και έχει μοιράσει και 38 ασίστ. Τη δε φετινή σεζόν, έχει 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 5 τέρματα και 5 ασίστ όντας κομβικός για τη Σίτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ