Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2: Νίκησε τη Φόρεστ σε ματς ροντέο με το βλέμμα στην… Ευρώπη η Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2: Νίκησε τη Φόρεστ σε ματς ροντέο με το βλέμμα στην… Ευρώπη η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε δύσκολη νίκη κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ (3-2), με το όνειρο του Champions League να παραμένει ζωντανό. Συνεχίζει να βρίσκεται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού η Φόρεστ που έκανε καλή εμφάνιση και ελπίζει για τη συνέχεια.

Απίστευτο ματς έγινε στο Άνφιλντ για την 32η αγωνιστική της Premier League, όπου η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από την υπεροχή της Λίβερπουλ αλλά με τους παίκτες της να είναι άστοχοι (Φαν Ντάικ 27′ και Ζότα 39′) και το 0-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο… άνοιξαν οι ουρανοί! Σημειώθηκαν 5 γκολ σε ένα τρελό σε εξέλιξη ματς με τους γηπεδούχους να προηγούνται δύο φορές με τον Ζότα (47′ και 55′) και τη Φόρεστ να ισοφαρίζει γρήγορα με τους Γουίλιαμς (51′) και Γκιμπς-Γουάιτ (67′).

Το καλό για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είναι πως το 2-2 δεν έμεινε για πολλή ώρα, με τον Σαλάχ να δίνει το προβάδισμα στη Λίβερπουλ τρία μόλις λεπτά μετά την ισοφάριση κάνοντας το 3-2 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Μάιντς – Μπάγερν Μονάχου 3-1: Νέο κάζο για τους Βαυαρούς

Μεγάλης σημασίας νίκη για τη Λίβερπουλ που κυνηγάει με όλες τις δυνάμεις της τον μοναδικό στόχο της σεζόν, την έξοδο στο Champions League. Με τη νίκη αυτή έφτασε τους 50 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση στο -3 από την 5η Τότεναμ (53β) και στο -6 από την 4η Νιουκάστλ που έχει ματς λιγότερο από τους Κόκκινους και 7 ματς ακόμα να απομένουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η Νότιγχαμ Φόρεστ που έδωσε τα πάντα στο ματς και ζόρισε τη Λίβερπουλ, μετά την ήττα της σήμερα παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι στην 19η θέση με 27 βαθμούς, με τη σωτηρία να βρίσκεται στους 28 βαθμούς όπου βρίσκεται η 17η Λέστερ.

Πολύτιμη νίκη με ανατροπή πέτυχε η Λέστερ, η οποία επικράτησε 2-1 της Γουλβς με ανατροπή και σκόρερ τους Ιχεανάτσο (πέναλτι) και Καστάνιε. Χάρη στο αποτέλεσμα αυτό, οι «αλεπούδες» βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού, έστω και σε ισοβαθμία με την Εβερτον, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Η Μπρέντφορντ, τέλος, «έσπασε»… εν μέρει το σερί της Αστον Βίλα, καθώς το τελικό 1-1 του «Community Stadium» διατήρησε μεν τους «χωριάτες» αήττητους για ένατο διαδοχικό παιχνίδι (δεν έχουν χάσει από τις 18/2), αλλά συνιστά την πρώτη βαθμολογική τους απώλεια μετά από πέντε διαδοχικές νίκες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής στην Premier League:

Άρσεναλ-Σαουθάμπτον 3-3
(20′ Μαρτινέλι, 88′ Έντεγκααρντ, 90′ Σάκα – 1′ Αλκαράς, 14′ Γουόλκοτ, 66′ Τσάλετα-Τσαρ)

Φούλαμ-Λιντς 2-1
(58′ Γουίλσον, 72′ Περέιρα – 79’αυτ. Ζοάο Παλίνια)

Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα 1-1
(65′ Τόνεϊ – 88′ Ντάγκλας Λουίζ)

Κρίσταλ Πάλας-Έβερτον 0-0

Λέστερ-Γουλβς 2-1
(37′ πεν. Ιχεανάτσο, 75′  Καστάνιε – 13′ Κούνια)

Λίβερπουλ-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2
(47′, 55′ Ζότα, 70′ Σαλάχ – 51′ Γουίλιαμς, 67′ Γκιμπς-Γουάιτ)

Μπόρνμουθ-Γουέστ Χαμ 23/4
Νιούκαστλ-Τότεναμ 23/4

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ