Κόλαφος ο Κάραγκερ: «Η Τότεναμ είναι ντροπή!»

Κόλαφος ο Κάραγκερ: «Η Τότεναμ είναι ντροπή!»

Τα είπε όλα με μια λέξη ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστλης και νυν σχολιαστής, Τζέιμι Κάραγκερ που ήταν πολύ επικριτικός με την εικόνα και τις τακτικές της Τότεναμ λατά τον διασυρμό της με 6-1 από τη Νιουκάστλ.

Η Τότεναμ έπαιζε ένα ματς εξάποντο για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της 4ης θέσης της Premier League που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ωστόσο αντιστρόφως ανάλογα με την κρισιμότητα του ματς ήταν η νοοτροπία και η εμφάνισή της.

Δέχτηκε τρία γκολ στα 9 πρώτα λεπτά και πέντε γκολ μέχρι το ημίχρονο σε μια ξενέρωτη,… άνευρη και θλιβερή εμφάνιση που έληξε με μια βαριά ήητα με 6-1 από τη Νιουκάστλ που έκανε τεράστιο βήμα προς την εξασφάλιση της παρουσίας της στην 4άδα του πρωταθλήματος:

Διαβάστε επίσης: Ο Φορτούνης, ο Αραούχο, οι δεύτερες μπάλες της ΑΕΚ και ο κρυπτονίτης του Γιοβάνοβιτς

«Η Τότεναμ είναι ντροπή! Πώς έπαιξε με τετράδα αμυντικών για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν, με τον Πόρο έναν μπακ που δεν μπορεί να αμυνθεί και τον Πέρισιτς που είναι εξτρέμ. Πάρτε έναν κατάλληλο προπονητή τώρα, όχι τον βοηθό του Κόντε».

Χαρακτηριστικό ήταν πως ο Κόντε στοχοποιήθηκε για τις δηλώσεις του περί νοοτροπίας και κάκιστης ψυχολογίας των παικτών του και κατηγορήθηκε για αυτό, αλλά οι ίδιοι οι παίκτες της Τότεναμ, φρόντισαν να του δώσουν δίκιο σε όσα δήλωσε και οδήγησαν στην απομάκρυνσή του, αποδυκνύοντας πως το πρόβλημα στους Πετεινούς είναι βαθύ και δεν λύνεται απλά με μια αντικατάσταση προπονητή.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ