«Μάχονται» για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς οι ομάδες του Μάντσεστερ

«Μάχονται» για Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς οι ομάδες του Μάντσεστερ

Ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μάντσεστερ Σίτι, οι οποίες αναμένεται να δώσουν "μάχη" για να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με τη φανέλα της Λάτσιο, αφού έχει πετύχει 4 γκολ και έχει δώσει 2 ασίστ, βοηθώντας τους Ρωμαίους στο εντυπωσιακό ξεκίνημα του σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο Σέρβος μέσος των «λατσιάλι», έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον από τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, οι οποίες θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Συγκεκριμένα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών κι αναμένεται να ενισχυθεί σε άμυνα και κέντρο, με τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να είναι ο πρώτος στόχος για τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, η Μάντσεστερ Σίτι και ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχουν ενθουσιαστεί με τις ικανότητες του Σέρβου και ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του. Η Λάτσιο για να παραχωρήσει τον 22χρονο χαφ ζητάει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είναι διατεθειμένοι να δώσουν και οι δύο αγγλικοί σύλλογοι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ