Βρήκε τον αντί – Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Βρήκε τον αντί – Ντε Χέα η Γιουνάιτεντ

Καλοκαίρι αλλαγών φαίνεται πως θα είναι το ερχόμενο για τη Γιουνάιτεντ, που ετοιμάζεται να αποκτήσει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρόσφατου Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κάνει τεράστια βήματα προόδου και επαναφοράς στο κορυφαίο επίπεδο, υπό την τεχνική ηγεσία του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός τεχνικός αφήνει σιγά σιγά τη σφραγίδα του και έχει κερδίσει το δικαίωμα να επιλέξει τους παίκτες που ταιριάζουν στα «θέλω» του ενόψει της νέας σεζόν και με ορίζοντα αρκετών χρόνων.

Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται να δρομολογείται και μια σημαντική αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να θεωρείται πιθανό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από τους Κόκκινους Διάβολους.

Διαβάστε επίσης: Άλκης Καμπανός: «Πήγαμε να κάνουμε οπαδικό επεισόδιο, δεν πήγαμε να σκοτώσουμε», είπε στην απολογία του ο πρώτος κατηγορούμενος

Λίγο πριν κλείσει τα 33 του ο Μαδριλένος τερματοφύλακας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της σύγχρονης εποχής της Γιουνάιτεντ. Έχει 534 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει κατακτήσει πρωτάθλημα (2012-2013), FA Cup (2015-2016), League Cup (2016-2017, 2022-2023), Community Shield (2011, 2013, 2016) και Europa League (2016-2017).

Μπορεί ένα δημοσίευμα από το ESPN να κάνει λόγο για παραμονή του Ντε Χέα και ανανέωση του τρέχοντος συμβολαίου που λήγει φέτος το καλοκαίρι, αλλά ένα άλλο δημοσίευμα από την Κροατία μας παρουσιάζει μια άλλη οπτική στην υπόθεση αυτή. Η κροατική ιστοσελίδα «sportske», αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει δικό της στην προσεχή μεταγραφική περίοδο τον Ντόμινικ Λιβάκοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας μπορεί να μην έχει βγει ποτέ εκτός Κροατίας, έχει όμως φτιάξει πολύ καλό όνομα με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με την οποία έχει συνολικά 278 συμμετοχές, οι 70 εκ των οποίων είναι σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έχει επίσης και 43 συμμετοχές με την Εθνική Κροατίας, όντας βασικός από το 2021 και μετά και ήταν ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, συμβάλλοντας πάρα πολύ στην φοβερή πορεία που είχε η Χρβατσκα στη διοργάνωση.

Όπως αναφέρει και το εν λόγω δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής έχει και ιδιαίτερα χαμηλή ρήτρα αφού απαιτούνται μόλις 10 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της η Γιουνάιτεντ. Σίγουρα θα υπάρχει αρκετός ανταγωνισμός για την απόκτησή του, αν όμως τα καταφέρουν οι Κόκκινοι Διάβολοι θα έχουν βρει έναν σταθερό τερματοφύλακα που θα σηματοδοτήσει τη νέα εποχή της ομάδας από την κόκκινη πλευρά του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ